Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkayı getircez
Öyle yada böyle 🥳🥳

Olacak olacak

Bizi oyle bi rahatlatir ki varya ozellikle one gectigimiz maclarda bi maestro gibi top dagitir baski yemeyi unuturuz

Bizde eksik olan eksik parca

Olivera cnm cigerim ama bi orkestra sefi degil bi ilkay degil yani

Ki ikisi birlikte oynasa ortasahada iq seviyemiz genuis seviyesine cikar

Bu takımda ana forvet Icardi yedekleri de Haji ve Barış olur. Lukaku'ya vereceğin 1 yıllık maaşa Haji'nin komple 4 senelik maliyetini karşılarsın.

Eyüpspor, Halil Dervişoğlu için Brentford ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

(Ertan Süzgün)

Olacak olacak

Bizi oyle bi rahatlatir ki varya ozellikle one gectigimiz maclarda bi maestro gibi top dagitir baski yemeyi unuturuz

Bizde eksik olan eksik parca

Olivera cnm cigerim ama bi orkestra sefi degil bi ilkay degil yani

Ki ikisi birlikte oynasa ortasahada iq seviyemiz genuis seviyesine cikar
çok zor bence olması,kel kaldıgı sürece ilkayı bırakmaz gibi aralarıda cok iyi hatta en son bir videolarını izlemiştim kelin manchersterdaki restoranına gitmişler
city nin elinde de ilkay gibi bir şef yok şu anda anca ilkay ben ayrılmak istiyorum derse olabilir bence

Gençler transfer haberlerine inanmayın. Gs tv de 10 dakika sonra Fener ile maçımızın tekrarı var. Kaç gündür bakıyordum.

Bu arada Hacı Wright 2 milyondan fazla etmez.

Size 25 m euro serbest kalma maddesi de geçerli değil 30 m euro vereceksiniz. Bundan sonra Sevilla kulübünü kırmızı bültene alıp serbest kalma bedellerini geçersiz kılmalıyız.

Şampiyon olmamız halinde Icardi için şartlar zorlanmalı. Çünkü ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi olacak gelecek sezon. Avrupa'da başarılı olacak kadroyu kurmamız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt