Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Antalya, güraya ayip etmis

2022-2023 Sezonu İkinci Yarı Kadrosu

----------------------------------------Muslera(Okan/Jankat)-----------------------------------------
Boey(Dubois/A.Turap)--Nelsson(Ross)--A.kerim(Emin/Metehan)--Kazımcan(O.Campos/Taşdemir)
----------------------------------Torreira(Scouting Melo*/Berkan)------------------------------------
---------------------------------Oliviera(Ö.Baran/Midtsjö/Hamza)------------------------------------
Rashica(Yusuf/Yunus/BAY)----------Mertens(Yusuf/Yunus/Mata)---------------Kerem(BAY/Rashica)
--------------------------------------Icardi(H.Wright/Gomis/BAY)-------------------------------------

2023-2024 Sezonu Kadrosu (Sınır kalkarsa)

--------------------------------------------Muslera(Okan/Batuhan)-------------------------------------------
Boey(Dubois/A.Turap)--Nelsson(Ross/Metehan)--A.kerim(Emin/Yabancı)--Kazımcan(O.Campos/K.Subaşı)
---------------------------------------Torreira(Scouting Melo*/Berkan)---------------------------------------
--------------------------------------Oliviera(Boomen/Ö.Baran/Hamza)--------------------------------------
Rashica(Yusuf/Yunus/BAY)------------Mertens(Boomen/Yusuf/Yunus)-------A.Traore*(Kerem/Beknaz/BAY)
----------------------------------------Icardi(Dembele/H.Wright/BAY)----------------------------------------

Boey satılırsa Dubois'i rekabete sokabilecek yeni bir Boey;
Nelsson satılırsa yeni bir Nelsson;
Torreira satılırsa yeni bir Torreira;
Rashica alınamazsa aynı tip bir sağ/sol kanat;

yalnız şu os alınmayacak işine takıldım ben. okan hoca bilir işini neyse takmaya gerek yok. baranı hazırlar belki belli olmaz. mata da artık formunu tutsa iyi olur, yarım saatlik kondisyonu olsa fazlasıyla yeter bize

Yine herkes herkese kayiyor xd

seferoviç yollanırsa bence orta saha alınmalı. sergio ayarında birini bulmak lazım.

gürayın yatmasına sevindim.gurbetçi bi solbek ya da bucaspordaki enisi alsınlar.haji wright makul bi fiyatla gelecekse gelebilir.ama benimde gözüm aboubakar şikecisinde.

ayrıca ortasaha alacagız bence.u21 e gelebilir

aboubakarın önünde iki seçenek var.ya bjkye veya fbye gelip büyümün etkisi altında kalacak.(ki bunu istemez)

ya da GALATASARAY forması giyip tüm Galatasaraylılardan ve imparator fatih terimden özür dileyecek,onlar anladı (şike yüzünden) deyip.ve 1 milyona oynayacak bizde.

gerçi bi arap takımına gideceğini düşünüyorum,o ayrı

bizim yerli basın bi halt bilmediğine göre evimiz yabancı basın,babamız here we go'dur arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt