Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anholt
seferovic

matayı yazmak istiyorum ama haritası müsade etmiyor.bilmem anlatabildim mi;)

Rahat olun. Büyük Başkan Dursun Özbek'in destekcisi yine " Gelecekler" diye tweet atti. En son " Gelecekler" yazdiginda kimler kimler geldi. Tweet hesabi 34Aries

dün ki milan- torino ve real-vale maçlarından çok rahatsızım. rızkımı yediler

bjknin her seferinde 4 ayak üstüne düşmesi kanıma dokanıyor.gedsonu burak elmas yüzünden aldılar.hadi artık sorun değil bu ama weghorst gidiyor,sonra aboubakar mevzusu cıkıyor.ki aboubakar sakat sakat gelip katkı verdi bunlara,sakatım dediğinde bile şike yapıp katkı sagladı.2017 yazında talisca ve aboubakara düştüler yine.bu kadar şans fazla ya.bu bi yerde bozulmalı

bari demir ege tıknaz ve semih kılıcsoy bjkle sözleşme imzalamasaydı,emirhan usulü kaçarlar umarım.şans bulamayacaklar zaten.semih kanatta daha etkili,forvette kalırsa etkisi yuzde 50 düşer bence,gol atsa bile

bjknin her seferinde 4 ayak üstüne düşmesi kanıma dokanıyor.gedsonu burak elmas yüzünden aldılar.hadi artık sorun değil bu ama weghorst gidiyor,sonra aboubakar mevzusu cıkıyor.ki aboubakar sakat sakat gelip katkı verdi bunlara,sakatım dediğinde bile şike yapıp katkı sagladı.2017 yazında talisca ve aboubakara düştüler yine.bu kadar şans fazla ya.bu bi yerde bozulmalı
sergi!!!!

İcardinin bonservisinin alinip alınmaması yönündeki endişeler yersiz bence. Bu adam sağlıklı 20maca çıksın 25 gol 10asist yapar. Geri kalan vakitlerinde dünya turu mu atıyor safariye mi gidiyor umrumda olmaz. Gomisten beri santrafor transferlerimiz hep karavana. İyisini bulmuşken sonuna kadar zorlamak lazim

adam zoru çocuk oyuncağı gibi gösteriyor allahım en az 1 sene daha i,zlemeyi nasip et ne olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt