- 27 Ocak 2010
- 139.517
- 105.865
- 5.648
ulan bunlar gelse yine iyiydi gele gele telles'in yerine ömer, melo'nun yerine birlo geldi!!!Hamza hamzaoğluda güray niasse falan istiyodu şimdi de okan wright uğur istiyo
Kendine gel burası akhisar değil !!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan bunlar gelse yine iyiydi gele gele telles'in yerine ömer, melo'nun yerine birlo geldi!!!Hamza hamzaoğluda güray niasse falan istiyodu şimdi de okan wright uğur istiyo
Kendine gel burası akhisar değil !!!!
Dmye bak!!!YUSUFU SATANI BİZDE SATARIZ!
fenermarkt haEkli dosyayı görüntüle 187345
bu çocuk sene başı kendi liginde oynadı sonra geldi bizde oynadı, bu 1 sezonda 3 takımda oynayamaz kuralı farklı ülkeler için mi geçerli , aynı ligte oynasa sorun olmuyor mu?
Kesinlikle sol beki yerli yapmamız lazım, yabancı sınırının kalkacağına inanmıyorum ben, 7+4 yapmasalar bari. Fener ve kankası bjk sınırın kalkmaması için elinden geleni yapacaklar.Emre'nin maça çıkıp o maçın 5-10. dakikasında ya da ısınırken sakatlanma ihtimali var. Kazımcan'da tecrübesizlikten yaptığı hareketten sakatlanma ihtimali olan bir oyuncu olduğu için bize yerli sol bek şart ki yerli planlamasında elimiz rahat olsun.
Demekki erden bey olmasa toreyra yerine campanharo sergio yerine soner dikmen ikardi yerinede yatabareyle oynuyodukulan bunlar gelse yine iyiydi gele gele telles'in yerine ömer, melo'nun yerine birlo geldi!!!
o da ölmek mi dersiiiiiiiiiiiiiin
Eyvah Serhan geldi
ebenin işi canım
İzlerken ne hissetmiştinboşuna izledim o kadar Omar Campos videosu
geleceğiniİzlerken ne hissetmiştin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi