Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar erden timur gecenlerde 40 yasındayım demiş.1982 dogumlu mu bu herif?öyle olsa gerek.82 kasım doğumluysa 40 yasında oluyor

Ya Fener 7 milyon + vs Haji çekip biz ardına 2-3 milyona Dembele çekersek antunun halini merak ediyorum nasıl olur acaba

Uğur çiftçi yaş olarak ve fiziksel yapı olarak mevcut sol beklere bakınca alınabilecek isimlerden biriydi. PVA yerine kaldırımdan geçen birini koysak dahi başarılı olur ayrıca Kazımcan'ın yedeklenmesi açısından alındığını düşünürsek iyi transfer hayırlı olsun diyelim. 2 haftaya Kazımcan formayı kapar.
İşte tamda bu yüzden en kötü hasan ali kaldırım alınmalıydı

Erden Timur: "1982'de Mersin'de doğdum. 18'ime kadar Mersin'de yaşadım. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okudum. Okul yıllarım zevkli ve güzel yıllardı. Ailem hala Mersin'de. Çocukluktaki en önemli şeylerden biri tuttuğumuz takımdı. Benim için G.Saray'dı"

evet 82liymiş

2,5 milyona veriyorlarsa versinler haji'yi vermiyorlarsa hadi eyvallah

Ya Fener 7 milyon + vs Haji çekip biz ardına 2-3 milyona Dembele çekersek antunun halini merak ediyorum nasıl olur acaba
Bonservisi halledilir ama maaşı daha büyük sorun Dembele' nin. Kontrat durumundan dolayı düşük bedelle veya yazın free transfer edilebileceğini herkes biliyor; öyle 2-3 e imza atmasına ihtimal vermiyorum. Benzer durum Dovbyk için de geçerli ama o maaş talebini daha düşük tutacaktır...

Önümüzdeki birkaç hafta içinde Inter, Dzeko'nun çevresiyle eski Romanların şu anda Haziran ayında sona eren sözleşmesinin yenilenmesi için görüşmelerin kalbine inecek . Corriere dello Sport'un bugünkü baskısına göre Boşnak oyuncu 3 değil 4 milyonluk bir tabandan başlamak istiyor. Bunun nedeni, mevcut sezonun rakamlarının onu Lautaro Martínez ile birlikte kadrodaki en iyi forvet olarak seçmesidir . Bunu daha sonra tartışacağız: Gazete, MLS kulüpleri ve Galatasaray'ın ilgisine rağmen, Edin'in önceliğinin nerazzurri ile uzatmak ve İtalya'da tekrar kazanmak olduğunu yazıyor.

Ekran Alıntısı.webp

Uyanıyorlar galiba :D

Bonservisi halledilir ama maaşı daha büyük sorun Dembele' nin. Kontrat durumundan dolayı düşük bedelle veya yazın free transfer edilebileceğini herkes biliyor; öyle 2-3 e imza atmasına ihtimal vermiyorum. Benzer durum Dovbyk için de geçerli ama o maaş talebini daha düşük tutacaktır...
aslında burada kasıt Wrighttan iyi oyuncuyu Wrighttan ucuza bitirmek. Dembele olur başkası olur bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt