Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.588
- 77.929
- 4.218
Boupendza'ya yönelmişler diye duydum Aboubakar'ı taraftar istemiyormuş.Onu tinerciler alacak herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boupendza'ya yönelmişler diye duydum Aboubakar'ı taraftar istemiyormuş.Onu tinerciler alacak herhalde
alsak iyi olurdu.ama furkan koçak ve ada yüzgeci kacırmamaya bakalım biz.furkan en özeli ve bize aitArda güler bu sezon 1500 dkyı tamamlayamaz, alabilir miyiz ki![]()
Kim takar taraftarıBoupendza'ya yönelmişler diye duydum Aboubakar'ı taraftar istemiyormuş.
Bunlar niye uyanmaya başladı olur mu transfer çalımı atıyorlar rekabette bundan iyi bir şey var mı böyle devam etsinler.

Karı da istemişler mi?Antalyaspor, Bünyamin ve Haji Wright için Serdar Dursun, Nazım Sangare, Bruma (6 aylık) , Zajc (6 ay) + 8M€ Fenerbahçe’den istedi.![]()

Rashica 10 yılı götürür Moura maksimum 1 sene iyi oynar sonrasında yatar. Rashica'ya 7-8 vermek normal salgın öncesi çok iyiydi tekrar toparlayacak.Rashica için kulübü 7-8 istiyor diyorlardı kendisi de bu dönem 2,5 alıyordu galiba Moura’ya yönelmek daha mantıklı gelmiş olabilir mi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi