Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8jk abubakar yalan oldu galiba.. bopenza ile görüşmüşler

anadolu kulüpleri keşke yalı koç bizede gelse bizde kazıklasak diye can atıyorlar

Aslinda hem stoper hem sol bek oynayabilen tecrubeli biri ilac olurdu. Cunku stoper ihtiyacimizda olabilir.

Batshuayi + Valencia + Joao Pedro + King şu forvet hattı varken Wright'ı almaları cidden çok lüks bence. Sezon başında Pedro transferinin de kadro yapılarına uymadığını düşünüyordum ki pek katkı alamadılar gerçekten ve Wright hamlesi de mevcut kadroda fark yaratacak bir çözüm sunmayacaktır. Belki ellerindeki forvetlere benzer profilde iyi bir yedek kazanırlar ama Fener'e seviye atlatmaz bu hamle.

Alırlarsa alsınlar, ne Wright’mış.
Bizimle yarışa girdikleri İrfan’a 11 milyon Euro verdiler de ne hayrını gördüler?

1673535156817.webp

sene başı transfer döneminde bu çalım ayaklarını biz geçeli çok oldu. çalım malım pipimde değil, alanın g.tünde patladığını 1248120 kere gördük. ali koça sadece gülüyorum :D

Fenerbahçe ezelden beri Türk pazarından yerli yabancı almayı marifet sanıyor.

Eskiden işe yarıyordu çünkü Selçuk, Gökhan Gönül, Burak vb isimler çıkartıyordu Türk futbolu.

Yabancı olarak da gelenler genelde iş yapmadı çok eskiden beri.

Diagne bile yapmadı düşününce. Adamı 13 Milyon Euro’ya aldık 10’ar gol attı o kadar 2 sezonda.

Haji yaş olarak uygun, gol oranı da fena değil. Ama büyük takımda oynamak ayrı mental gerektiriyor. Bak İrfan bile olmuyor ki adam Başakşehir de şampiyonluk yaşadı geldi.

Eskiden de toplarlardı Servet, Selçuk, Serkan, Kemal vs ama o dönem Alex, Anelka, Appiah, Nobre, Hoijdoonk, Kezman vardı şimdi en iyileri Valencia ve Batshuayie

Zaten bonservis verene kadar yarı fiyatına Dembele niye almıyoruz anlamadım bu transfere hiç niyetlendik mi veya İcardi var diye mi getiremiyoruz acaba şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt