Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asıl kaynak buymuş.haberler doğru yani

Şimdiye kadar oyuncu kadrosuyla ilgili tüm kararların 'imzası' olmasına rağmen, Ante Čačić'in yakında 2014 yazına kadar teknik direktör ve sportif direktör olarak yeni bir sözleşme imzalayacağını daha önce öğrenmiştik.

Neredeyse her gün Dominik Livaković veya Bruno Petković için tekliflerin gelmesini bekledik , ancak bu henüz olmadı. Yabancı basından gelen bazı haberler vardı, diyelim ki Villarreal Livaković ile ilgileniyor, Galatasaray da Petković ile ilgileniyor. Bu adreslerden tekliflerin gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Şöyle 22:24 yaşında yerinde duramayan sonu -ic İle biten bir forvet oyuncusu transfer etsek keşke

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

21 yaş altı 1 kontenjanımız vardı sanırım onu kullanacaklardır.

Fransa 2.liginden 21 yaş bir zenci dmc alsak güzel olur aslında

Merhaba Arkadaşlar, son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Buradan daha hızlı cevap alırım diye düşündüm.

Tapatalk uygulamasında twitter linkleri doğrudan görünmüyor, tek tek tıklamak zorunda kalıyorum.

Asıl sorunum ise uygulama belli bir süre baktıktan sonra yavaşlıyor, çok geç tepki veriyor. Donuyor ve tekrar kapatıp açıyorum. Mesaj yazmak istediğimde ise karaktere tıkladıktan 3-4 sn sonra ekrana çıkıyor. Açıkçası son 2-3 aydır çok verimsiz kullanıyorum. Farklı bir uygulama ile takip etme şansım var mı? Ya da bu sorunları nasıl düzeltebilirim?

Merhaba Arkadaşlar, son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Buradan daha hızlı cevap alırım diye düşündüm.

Tapatalk uygulamasında twitter linkleri doğrudan görünmüyor, tek tek tıklamak zorunda kalıyorum.

Asıl sorunum ise uygulama belli bir süre baktıktan sonra yavaşlıyor, çok geç tepki veriyor. Donuyor ve tekrar kapatıp açıyorum. Mesaj yazmak istediğimde ise karaktere tıkladıktan 3-4 sn sonra ekrana çıkıyor. Açıkçası son 2-3 aydır çok verimsiz kullanıyorum. Farklı bir uygulama ile takip etme şansım var mı? Ya da bu sorunları nasıl düzeltebilirim?
@Hakan Sarı

Evet neredeyse 3 hafta önce söylemiştim ben de

Günün gelişmelerini özetleyecek biri varsa sevinirim, işten güçten dolayı uzak kaldık bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt