- 3 Haziran 2015
- 57.142
- 66.323
- 4.143
Favori meyven?Meyve severiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Favori meyven?Meyve severiz
Favori meyven?
Yeşil elmaFavori meyven?
O herifi sahaya sal takıl de bu ligde 20 gol atar senede. Fener sisteme oturtmaya çalıştı.Joao Pedro ne oldu yav?
Engeli yedinJoao Pedro ne oldu yav?
Fenerbahçe'ye saplayan tayfa ha.Maç günü paylaşımın güzelliğine bak muhteşem görsel olmuş.
![]()
Her seyi birak da 2023'e geldik. Hala yasadisi yayin izlemeyi niye cok matah bir seymis gibi anlatiyorsun, renktas? Anlayamadim.ip tv izlemek suç değilki paralı yayınları izlemek suç velevki savcılık izin verdi velevki baskın yaptı
bende ip tv var evet ama ücretsiz yayınları izliyorum maç filan izlemem işim olmaz dese maç izlediğimi
nasıl ispatlayacaklar ? piyasada satılan tüm cihazların içinde free ip tv var yasal birşey
sanki ip tv komple yasadışı gibi bir algı oluşturuluyor
halen mi yav , bu adam icin beni twitterda engelleyip spam attigin gunu unutmadimEngeli yedin
3 yil olmusturen son nezaman eti puf yedin
3 yil olmustur
cevizli sucuk severmisin3 yil olmustur
Hemen kötüle zaten ismimiz geçti yaBu kazmanın essek gibi koşması ve fiziği dışında ne gibi özelliği var. Hiç begenmedigim topçu.
Sucugu boykot ediyorumcevizli sucuk severmisin
Elemelerde çok baba takım gelmezse ancak gruplara kalabiliriz.Bizim şansımıza ingiliz takımı gelir.Yanlız seneye Avrupa yaparsak gruplardan düşüp UEFA’ya gidersek kadroyu koruyup bir kaç hızlı güçlü adamla final içten bile değil