- 6 Eylül 2014
- 94.161
- 64.951
- 4.608
Sol bek idare etsin yeter. Ben öne oyuncu istiyorum forvet ve kanatHemen kötüle zaten ismimiz geçti ya
Uğur çiftçiyide beğenmezsin sen şimdş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek idare etsin yeter. Ben öne oyuncu istiyorum forvet ve kanatHemen kötüle zaten ismimiz geçti ya
Uğur çiftçiyide beğenmezsin sen şimdş
Ülkeri boykot ediyorum
Sucugu boykot ediyorum
Antalya kendine enayi arıyorsa suyun karşı yakasına baksın.![]()
Sefer bize hiç gelmemiş olsaydı şuan sefer mi wright mı diye sorsaydım hangisini seçerdinSol bek idare etsin yeter. Ben öne oyuncu istiyorum forvet ve kanat
Te allam ya ihtiyaç yokmus yat uyuKerem/Barış-İcardi-Rashica
Mertens
Sergio Torreira
Uğur Abdülkerim Nelsson Boey
Muslera
Transfere gerek yok ha cidden. Fırsat transferi olursa kimse yok demez tabi
Şu haline bakarsak Sefer demezdimSefer bize hiç gelmemiş olsaydı şuan sefer mi wright mı diye sorsaydım hangisini seçerdin
Kerem/Barış-İcardi-Rashica
Mertens
Sergio Torreira
Muslera
bu markayi hic icmedim bacanak , ayranda sutas icerim
gecen yunus kadroda oldukca icim rahat diyordun , simdi yunusu kadroya yazmamissin ne isKerem/Barış-İcardi-Rashica
Mertens
Sergio Torreira
Muslera
Bu saatte de barış savaş alıntı yaptı bildirimi geliyorsa ben salona gidip o modemi skerim kimse kusura bakmasınTe allam ya ihtiyaç yokmus yat uyu
Normalde uyuyordum Sami transfer istemiyor denince uyandimBu saatte de barış savaş alıntı yaptı bildirimi geliyorsa ben salona gidip o modemi skerim kimse kusura bakmasın
yilin mesajina aday olarak eklenmistir.Bu saatte de barış savaş alıntı yaptı bildirimi geliyorsa ben salona gidip o modemi skerim kimse kusura bakmasın
Karakolda doğru söyler mahkemede şaşargecen yunus kadroda oldukca icim rahat diyordun , simdi yunusu kadroya yazmamissin ne is