- 6 Eylül 2014
- 94.161
- 64.949
- 4.608
Ulan ortaya yuvarladin topu. Bana dediysen abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan ortaya yuvarladin topu. Bana dediysen abv
sana demedim la ayip ediyonUlan ortaya yuvarladin topu. Bana dediysen abv
Heybetli telefon duvar kağıdı paylaşın da telefonum şaha kalksın.
Samiye dediysen tamam o alinmaz öyle seyleresana demedim la ayip ediyon
Konudan alakasız olacak. Heybetli telefon duvar kağıdı paylaşın da telefonum şaha kalksın.
samiyi sevmeyen ile arayi acarimSamiye dediysen tamam o alinmaz öyle seylere
Evanderi ucuza kapatabilsek iyi olurdu baya iyi yedeklerdiBazı adamların yerine kimseyi koyamayiz. Örnek Sergio bence mertens. O yüzden bir os tranaferi lazim
Gomisin takimdaydi en sonMoussa Marega vardi bi ara yav afrikali mehmet yildiz nerelerde o , cagiralim gelsik okakanin is yaptigi yerde ligi sirtinda tasir
Aynen Samiyi sabah akşam seveceksinsamiyi sevmeyen ile arayi acarim
@Vasfi Vural 5 Tblik arşivi döker simdiKonudan alakasız olacak. Heybetli telefon duvar kağıdı paylaşın da telefonum şaha kalksın.
Aynen Samiyi sabah akşam seveceksin
Özelden bekliyom. @Vasfi Vural@Vasfi Vural 5 Tblik arşivi döker simdi
AS oyuncu almıyorsun rotasyon oyuncusu aliyorsun ve devre arasındasın yabancı sınırı diye bir durum söz konusu o yüzden idarelik oyuncu almak devre arasında elzem. Yapılanma sene sonunda yapılacaktır güvenin tam ekibe o konuda.Ilkaya basip
+
Forvet
Solbek
Kanat
Genc satilabilecek alsak
Cok daha dogru bi yapilanma olurdu
Ugur gs topcusu degil daha simdiye kadar ben su yas araliginda gelip yani 28-35
Katki veren anadolu topcusu hatirlamiyorum
Ne guzel altliglerden genc potansiyelli turk topcu gelenegi ediniyorduk kendimize
Kerem
Bay
Kazimcan
( Dembele, Depay gibi istisnalar haric) bunlarin oluru varsa alirsin
Yazin tam istedigim gibi bi yapilanma yaptik dogru simdi bunu guclendirmek gerekiyordu ugur gibi adamlarla guclendirmezsin sadece idare edersin bos is yani idare eder transferleri idare etmiyor tam tersi takimi vasatlastiriyorsun
Değerli kardeşim saminin peşini bırakman, senin açından sağlıklı bir karar olur. Yoksa @Hakan Motz ısimli kardeşimiz seni darlar
Masonum yaz transfer döneminde yok yıldız transfere sponsor olacağım. Yok kulübümüze yıldız bir isim kazandıracağım diyip duruyordun. Gereğini yapmanı arz eder saygılarımı sunarım.Bu leao ne topcu oldu ya