Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle. Kerem ve barış istediği kadar gol atsın toplu oyunda çok kötüler. Basit top kayıpları ve basit pas hatalarını sürekli yapıyorlar, bu eksikliklerini düzeltmeden avrupada iyi takımlarda top oynayamazlar

Bir tane arda turan, feg tarzı kanat iyi olurdu, rashica da bu adam değil. Bir tane yaratıcı adam iyi giderdi, kadro içinden olacaksa yunus aklıma geliyor

Bu arada elestirirken hastaligini unutmadim not olarak ekleyeyim, mustafa demirbas dedi galiba hala daha gribi atlatamamis

Gecen sene bizden bir futbolcuya yine olmusdu sanirim covidden sonra kaybolmustu

Degisik bir hastalik bu cok ilginc 1 ay grip surermi doktorum bu nasil is?
Arjantin Hirvatistan macindan 3 - 4 gun once grip oldum. 10 gunde ancak atlattim ve öksürük de yeni yeni bitti.

Duboisnin yazın talibi çıkarsa ısrar etmeye gerek yok gibi bilmem ne düşünürsünüz..

Yerli biri olursa alternatif, dusunulebilir ancak Boey'i tutamayiz diye dusunuyorum belki maas arttirimi ve CL ihtimali gibi durum olursa onun disinda satilacaktir eger bu seviyesini devam ettirirse.

Duboisnin yazın talibi çıkarsa ısrar etmeye gerek yok gibi bilmem ne düşünürsünüz..
Aldigimiz paranin fazlasina satabilecegimizi düsünüyorum.

Suan icin sag ve sol beki yedekleyen teknik ve oyun zekasi üst düzey bir bek görüntüsü sergiliyor.

Boey inanilmaz bir teklif alirsa komple bekleri yenilemek zorunda kalabiliriz.

Yerli biri olursa alternatif, dusunulebilir ancak Boey'i tutamayiz diye dusunuyorum belki maas arttirimi ve CL ihtimali gibi durum olursa onun disinda satilacaktir eger bu seviyesini devam ettirirse.

Yerlide artık el mahkum da yabancı hakkımızı daha kaliteli topçular için kullanmalıyız bence.. Bakıyorsun hücumda çok bir esprisi yok savunma desen maç boyu Boeyin sicirttigi Saba onun tarafa geçtigi an 2 pozisyona girdi ..Çok düz bir oyuncu gibi ben Mariano gibi gizli bir beyin sanıyordum.

ali turap kanat olsa kerem ve barıstan iyi oynar.cocuk oyun kuruyor,ara pası atıyor.gol ve asist ortalaması yüksek:sneaky:

Yerlide artık el mahkum da yabancı hakkımızı daha kaliteli topçular için kullanmalıyız bence.. Bakıyorsun hücumda çok bir esprisi yok savunma desen maç boyu Boeyin sicirttigi Saba onun tarafa geçtigi an 2 pozisyona girdi ..Çok düz bir oyuncu gibi ben Mariano gibi gizli bir beyin sanıyordum.

Aslinda oyle biraz ama geriye gitmis adam bende hani cok fazla izlemedim oncesinde ama bu kadar da degildi. Dedigin gibi Mariano stilinden gibi gorunsede daha cok gorev adami ve belirli bir standardi var iste. Bence de bir bekimiz daha oyun kurucu tipte olmali Boey oldugu surece. Yerli konusu sorun iste.. Bulunabilirse uygun bir isim harika olur.

FLAŞ İDDİA

🔵🟡 Haji Wright Fenerbahçe'de!

💰 Fenerbahçe, Antalyaspor'a 7.5 M € bonservis ve 2.5 M € bonus ödeyecek.

Haji Wright, Fenerbahçe’ye sezon sonunda katılacak.

(NutSpor)

Yuhhhhhh
Bu doğru ise Ali gittikten sonra da fb nin belini dogrultamayacagi planı devreye sokmuş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt