Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün bu sezon olan tüm maçlarımızın özetlerini izledim ve emin bayramın acilen kiralanması gerektiğine kanaat getirdim.

maçlar oynanırken çok gözüme çarpmamıştı fakat gaziantep ve alanyaspor maç özetlerini izleyen herkes nasıl bir bomba olduğunu görecektir.

bu 2 maçtan 4 puan almamız mucize olmuş.

Erden Baskan el atmali. Birden otuza kadar numaralansin.
Yıllardır söylerim Bundesliga'da olduğu gibi olmalı bence.

1-40'a kadar numaralar kullanılabiliyor sadece. 40 üzeri numara ise sadece kadroda 40 üstü futbolcu oldu mu kullanılabiliyor da sırayla. Mesela 41.oyuncu 41 numara 42.oyuncu 42 numara diye gidiyor sırasıyla. Genelde yüksek numaraları da altyapıdaki veletlere veriyorlar sezon başında.

Bayern'de Musiala mesela 42 numarayla oynuyor, A takıma katıldığında bu numarayı verdikleri için.

En temizi bu bence.

Yıllardır söylerim Bundesliga'da olduğu gibi olmalı bence.

1-40'a kadar numaralar kullanılabiliyor sadece. 40 üzeri numara ise sadece kadroda 40 üstü futbolcu oldu mu kullanılabiliyor da sırayla. Mesela 41.oyuncu 41 numara 42.oyuncu 42 numara diye gidiyor sırasıyla. Genelde yüksek numaraları da altyapıdaki veletlere veriyorlar sezon başında.

Bayern'de Musiala mesela 42 numarayla oynuyor, A takıma katıldığında bu numarayı verdikleri için.

En temizi bu bence.
Bence de, ne kadar oyuncu varsa o sayiya kadar numara verilebilmeli. Buna mi takiliyosunuz diyecekler ama göz tirmaliyor.

Uğur,Aouar,Dembele hala gelmedi mi

Emre sana kim sıcak bakıyor ki ulan, giresuna gidip yedek kalan adamsın olm sivası beğenmeme lüksüne sahip değilsin

Adamlar birde bu kronik herife rahat 1,5 senelik sözlesme öneriyordur. Daha ne istiyor anlamadim? 1,5 senede 7-8 mac yaparak para alacaksin.

ben de olsam sivasa gitmek istemem. puruz cıkacagı belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt