Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim iyi evet ama insan yeni yuzler gormek istiyor.Di maria ve Icardiyi izlemek istiyorum

Ugur, Kazimcan ve gerektiginde Dubois ile guzel bir rotasyon olacakti. Tasdemir sinir etme adami.

Osye delici bi adam lazım. Şöyle badou tarzı ama akıllısı, ucuz yollu bişey yok mu

Luyindamayı alsınlar emre yerine solbeksiz değiller ziya erdal var

Emre 3.bek olarak dursun uğur yada kazımdan biri olmadığında kulübede durur sene sonu sözleşmesi bitiyo

Bize lazim olan adam net sekilde Mbappe. Butun sorunlarimizi cozer fakat simdi Mbappe,n26 yasina kadar PSG yaparim, 26 - 32 arasi da Madrid yaptiktaktan sonra son bir vurgun icin Galatasaray'a giderim diye düsünüyordur. Ben olsam ya şimdi ya da Asla diye resti çekerim.

Emre yerine diger Emre ve Taylan icin oncelik verelim.

İlla ligden transfer yapacaksak Borini bizim kadroya uyuyo kerem,mertens ve zorlarsak sergioya alternatif olur

Forvetede çek bi ali sowe oh mis

Bize lazim olan adam net sekilde Mbappe. Butun sorunlarimizi cozer fakat simdi Mbappe,n26 yasina kadar PSG yaparim, 26 - 32 arasi da Madrid yaptiktaktan sonra son bir vurgun icin Galatasaray'a giderim diye düsünüyordur. Ben olsam ya şimdi ya da Asla diye resti çekerim.

Taylan yine fena değil de bu Emre Kılınçtan bir şey olacağı yok. En fazla ligten transferlerde takasta kullanılır

thumbs-b-c-36f6deeac81b1e28dbf930467dd255e3-1672667374-159-x750.webp

Omrum hayatimda Mandafon inegi Sercan Dikme kadar cirken bir insan gormedim.

Inanilmaz cirkin bir adam.

tapatalk_1673710953032.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt