Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santrafor. 1 Ocak'ta aldılar ama kadroya almıyorlar başka takıma kiralayacaklar ama bize kiralayacaklarını sanmıyorum ben, daha kesin oynayacak bir takıma kiralarlar gibi geliyor. Bir ihtimal hani baskıya da alışsın, kapalı savunmalara karşı oynasın ve kaliteli adamlarla süre alsın sürekli oynamasa da olur gibi düşünürlerse belki.

Mohammed 5m
Morutan 5m

Icardi parasi cikti bile

Seferovic ilk geldiğinde hazırlık maçında gol atmıştı ve ben de “uzun zaman sonra böyle sakin bir forvete sahip olduk” diye övmeli bir mesaj atmıştım meğer adam oynamayacak kadar sakinmiş.

Transferden çok anlamadığımı burdan anlayabiliriz.

Futbolcularımız şampiyonluk modunu açtı. Özellikle Muslera ve Gomis tam modu açtılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Metehan bence Emin bayramdan daha iyi emin in kiraya gitmesi lazım Sivas kayseri Konya ankaragucu gibi bir takıma.
dün bu sezon olan tüm maçlarımızın özetlerini izledim ve emin bayramın acilen kiralanması gerektiğine kanaat getirdim.

maçlar oynanırken çok gözüme çarpmamıştı fakat gaziantep ve alanyaspor maç özetlerini izleyen herkes nasıl bir bomba olduğunu görecektir.

bu 2 maçtan 4 puan almamız mucize olm

Knk bu hesaplar kolpaci değil mi yav ?
Daha dediklerinin tuttuğu görülmedi. Yabancı basında yada twitter'da falan adı geçenleri sanki teklif yapmışız gibi yazıyorlar. Bir de herhalde kendilerine her gün gelişmeleri aktarıyor bizim yöneticiler maşallah her gün yeni haberler veriyorlar.

ara sira tutturuyordu bu ama saglam gitmiyor

cagatay var, o adamin hic yanildigina gormedim simdiye kdar, o yazarsa inanirim ancak
Bu hesap büyük kolpacilardan ya dünden beri 5 tane forvet getirmiş bize birde youtube video çekiyor sirf izlensim diye uyduruyor sürekli transferler.

Inanilmaz bir bal ile aldi ikiside

Yani ben oyle kolay kolay bal demem ama bu hafta bal haftasi oldu resmen
Ilahi bir bal baska aciklamasi yok

Kibirli taraftarlarimiza Allah şoku resmen
suc benim.hatay 2-1 alacak diye içime kötü his dogdu.kim maçı 2-1 alacak görürsün diye konustum kendimle.fb ve bjk 2-1 yenilsin diye totem yaptım,ters tepti:censored: bjk ve fb macı benim suçum

Inanilmaz bir bal ile aldi ikiside

Yani ben oyle kolay kolay bal demem ama bu hafta bal haftasi oldu resmen
Ilahi bir bal baska aciklamasi yok

Kibirli taraftarlarimiza Allah şoku resmen

Bal değil kalitesizlik. Antep de Konya da golleri kaçırdı ama normal olan zaten kacirmalari, biz de Hatay maçında pozisyon verdik ama atamadilar. Bu ligde Anadolu takımları acayip kalitesiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt