- 6 Eylül 2014
- 83.226
- 56.797
- 4.283
Henry Onyeyaş
Kanat oynarsa cok ayip olur. Top ezenler full oynamali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henry Onyeyaş
Henry onyeyaş
Henry Onyeyaş
Simdiden 3 kisiyi paspas etti goruyorumFofana'dan Bony vibe'ı aldım.
Ama ihtiyacımız olan profil, dikine dribbling yapacak forvetimiz en temel eksiğimiz.
Rts kusura bakma da, bu ne vasat sevicilik?Yaz döneminde en çok istediğim transferlerden
Hadji wright ve fernando bizim için büyük piyango idi ancak onların alınmamasının sebebi siyasi
Bizim için oliviyara mertens kısmen torerya yerine oynayacak ve çok katkı sağlayacak bir isim var endri cekici kimse uyanmadan net bir şekilde tek seferde almalıyız
Senden hic beklemezdim
Adam cekici gelmis ne varRts kusura bakma da, bu ne vasat sevicilik?
Yaz döneminde en çok istediğim transferlerden
Hadji wright ve fernando bizim için büyük piyango idi ancak onların alınmamasının sebebi siyasi
Bizim için oliviyara mertens kısmen torerya yerine oynayacak ve çok katkı sağlayacak bir isim var endri cekici kimse uyanmadan net bir şekilde tek seferde almalıyız
Okuma yazmasi yokmusbu fofona nasıl çalışma kağdı almış
bu fofona nasıl çalışma kağdı almış
genç topçular çift hane bonservis olunca özel izinle alabiliyorlar diye biliyorum.bu fofona nasıl çalışma kağdı almış
Bu yasli duruyor yav yasi sence dogru mugenç topçular çift hane bonservis olunca özel izinle alabiliyorlar diye biliyorum.
normalde 17-20 bandı üstü alıyordu da bunda da ya bonus vardır ya da yaştan kurtarmıştır.