Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz kolaj izledim de Fofanaya acayip yükseldim, Galatasaray formasıyla izlemek keyif verebilir hakikaten.

Fofana ile 7 yıl sözleşme yapmışlar +3 yılını bizde geçirsin sonrasında 4 yıl alıp kullanabilirler. :asd:

Haluk Yürekli: "Uğur transferiyle ilgili herhangi bir sorun yok 1-2 güne çözülür. Bu transferde bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum."

Sosyal Medyadaki algıyı görmüşsünüzdür. Şu fotoğraftaki arkadaki beyefendi Fener Futbol Akademiden sorumlu yönetici Özgür Özaktaç sanırım. Eminsek yayalım

Neyse Burhan paylaşmış zaten. Oymuş
IMG_1353.JPG

Düz açık alan futbolcusu da değil, dar alanda da gayet iş yapar gibi gözükmekte.

Haluk Yürekli: "Galatasaray stratejiyi değiştirdi orta saha transferinden vazgeçildi bir kanat oyuncusu alınıyor. Sol bek, stoper, kanat ve santrafor alınacak."

Haluk Yürekli: "Galatasaray devre arasında kiralık oyuncu düşünmüyor öncelik bonservisli bir santrafor almak istiyor çünkü sezon sonunda Gomis ve Seferovic gidecek gelen oyuncunun önümüzdeki senelerde de devam edilmesi isteniyor."

Hoyyyydaa boşuna mı yükseldik Fofanaya.

Haluk Yürekli: "Galatasaray devre arasında kiralık oyuncu düşünmüyor öncelik bonservisli bir santrafor almak istiyor çünkü sezon sonunda Gomis ve Seferovic gidecek gelen oyuncunun önümüzdeki senelerde de devam edilmesi isteniyor."

rodop patladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt