Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre kaplan az önce space odasinda fofana ile ilgimiz yokmus diyor.

Bizim muhabirleri de tebrik etmek lazım operasyona fena karşılık verdiler. Takım kenetlendi tribün kenetlendi muhabirler bile algıyı anında bozdular onlarda kenetlenmişler. :asd:

Ülkedeki futbol iklimi lağımdan beter oldu. Ben artık türk futbol gündemini takip etmekten geriliyorum

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Okan
Dubois Emin Metehan Uğur
Berkan Midtsjö
Yunus Mata Barış
Gomis

23 Ross
24 Yusuf
25 Seferovic
26 Aanholt

Hocanın şuan eldeki mevcutlarla düşündüğü kadro. Burada Uğur-Emre hamlesini tamamlanmış olarak kabul ediyorum.

Ross ve Yusuf'un kiraya verileceğini, Pva ve Sefer'in şutlanacağını düşünüyorum.

Bir forvet alınacağını düşünürsek geriye stoper ve orta saha hamlesi kalıyor. İkisinden biri yerli olursa daha anlamlı olur. 14 yabancıyı geçmemek lazım. Tribünde oturacak yabancı alınmamalı.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Okan
Dubois Emin Metehan Uğur
Berkan Midtsjö
Yunus Mata Barış
Gomis

23 Ross
24 Yusuf
25 Seferovic
26 Aanholt

Hocanın şuan eldeki mevcutlarla düşündüğü kadro. Burada Uğur-Emre hamlesini tamamlanmış olarak kabul ediyorum.

Ross ve Yusuf'un kiraya verileceğini, Pva ve Sefer'in şutlanacağını düşünüyorum.

Bir forvet alınacağını düşünürsek geriye stoper ve orta saha hamlesi kalıyor. İkisinden biri yerli olursa daha anlamlı olur. 14 yabancıyı geçmemek lazım. Tribünde oturacak yabancı alınmamalı.
U21 şartını karşılayan bir orta saha bile olabilir orada +1 kontenjan var PVA ve Sefer giderse +2 daha açılır. Stoper, orta saha ve forvet transferini bitiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt