- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.589
- 3.138
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani kiralık opsiyon falan yoksa istemem, herifin son yılları hep boş, en son 3 sene önce falan istatistik yapmış, çok da olumlu olamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fofana inşallah gelir. Gelirse muhtemlen raschica kesilir.
2 hafta önceki haber. Psv'de istiyor. Kiralık istemişler. Belki PSV maaş konusunda yüksek para veremez. Gerekirse 2 milyonun üzerinde maaş vermeliyiz.
Vizyonumuzu konuşturup Akbaba'yı aldık demek.Mainz almadan önce burada ben de önermiştim Mateta'yı. 2018 olmalı. O yaz Akbaba'yi almıştık forvet alacağımız yere. Sonra kışın gidip Ozan Kabak'tan gelen parayı Diagne denen öküze bağlamıştık...
Ama şu an çok bitik durumda.
Benim bildiğim sözleşmelerin son tarihi her zaman 30.06 oluyor.Fofona gelse bile sozlesmesi hic olmazsa Temmuz sonuna kadar olmali. En azindan elemelerde oynar. Tabi kurali bilmiyorum ama yarim sezonluk gelirse elde forvet kalmiyor.
Apo'nun olduğu yerde vizyon ne gezer zaten.Vizyonumuzu konuşturup Akbaba'yı aldık demek.
Kicina kina yak ozaman"Haji Wright için Gs'den 10M€ talep edildi. Biz alırsak biraz daha aşağı bir rakam olacak. Bu isim olursa hoca değil yönetim transferi olacak."
Murat Zorlu
Yav 11 mio irfanKicina kina yak ozaman