Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim oyuncuları göndermek istesen bile gitmezler bence şampiyonluk yaşamak isterler ondan onlar konusunda rahatım.
boey nelsson için özellikle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstemem!..Attığı gollerden sonra sürekli korner direğine tekme atmasını muhterem hakemlerimiz hoş karşılamaz ki pozisyon gereği göreceği kartlar da olacaktır. Her 3-4 maçtan birini kart cezası sebebiyle kaçırır bu soytarı:3838: ;)

Fofana inşallah gelir. Gelirse muhtemlen raschica kesilir.

2 hafta önceki haber. Psv'de istiyor. Kiralık istemişler. Belki PSV maaş konusunda yüksek para veremez. Gerekirse 2 milyonun üzerinde maaş vermeliyiz.

Mainz almadan önce burada ben de önermiştim Mateta'yı. 2018 olmalı. O yaz Akbaba'yi almıştık forvet alacağımız yere. Sonra kışın gidip Ozan Kabak'tan gelen parayı Diagne denen öküze bağlamıştık...

Ama şu an çok bitik durumda.

Fofana inşallah gelir. Gelirse muhtemlen raschica kesilir.

2 hafta önceki haber. Psv'de istiyor. Kiralık istemişler. Belki PSV maaş konusunda yüksek para veremez. Gerekirse 2 milyonun üzerinde maaş vermeliyiz.

Böyle saçma sapan işler yapmayız umarım. 2 milyon üstünde maaş ne demek yahu. Bir de kiralık herif. Hiçbir şey kazanamayacağımız, Icardi’nin arkasına alacağımız adama 5 milyon bağlanır mı yahu

mide geniş,palavra sığmıyor arkadaşlar.sallayıp salayıp duruyolar

Fofona gelse bile sozlesmesi hic olmazsa Temmuz sonuna kadar olmali. En azindan elemelerde oynar. Tabi kurali bilmiyorum ama yarim sezonluk gelirse elde forvet kalmiyor.

fofana 1.5 seneliğine gelsin,gittiğinde chelseda yapamazsa bi devre arası tekrar alırız

"Haji Wright için Gs'den 10M€ talep edildi. Biz alırsak biraz daha aşağı bir rakam olacak. Bu isim olursa hoca değil yönetim transferi olacak."

Murat Zorlu

Mainz almadan önce burada ben de önermiştim Mateta'yı. 2018 olmalı. O yaz Akbaba'yi almıştık forvet alacağımız yere. Sonra kışın gidip Ozan Kabak'tan gelen parayı Diagne denen öküze bağlamıştık...

Ama şu an çok bitik durumda.
Vizyonumuzu konuşturup Akbaba'yı aldık demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt