Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey icin 20-25 milyon euro veren olmaz. Gecen sezon AL’de iyi performans gosteren ve ayni zamanda Danimarka milli takiminda yer alan Nelsson’a da boyle bir teklif gelmedi. Giderler Lyon’dan Gusto’ya o parayi verirler ama super ligden bir oyuncuya o paralari kolay kolay vermezler.

Dediklerine katılıyorum da TV’de çıkan yorumcular Bülent Uslu falan. Ben TV izlemem genelde, izleyen kesimde bunu tercih ediyor herhalde. Senin dediğin tarz isimler YouTube’de yorum yapıyorlar zaten ama o platformların %90’ının fonlaması yine Fenerbahçelilerden geliyor.

Uzun lafın kısası Tüzemen ile Necati dışında TV’de Galatasaray’lı yorumcu yok. Necati’yi de yem etmeyelim.
vala bu sidik yarışı yüzünden izlemiyorum bende ne yalan söyliyim. tamamen bir fblinin karşısına gsli oturtmak için seçilen isimler bunlar yoksa hiç bir vasıfları yok. evren turhan diye bi adam da vardı mesela komik vala nerden tutsan komik bu adamların bu işten ekmek yemeleri. maçı izleyip kapatıyorum yayınları ben sinir olanlara tavsiye edebilirim. kimin kim tarafından yem olduğuda umrumda değil. varsa hukuki bi süreç kulüp uğraşsın taraftar saha içindeki absurd yaşanan şeylerden müzdarip bide saha dışındaki asalaklarla ugrasmasın bir zahmet. kendinizi yormaktan baska bir işe yaramıyor. bunu olumsuzluk pompalayan olarak algılamayın olumlu her şeyin toz pembe gösteren taraftarın gönlüne oynayan yorumcular içinde söylüyorum. oda beni en az olumsuz kadar rahatsız ediyor.

goller gelmeyince yerin dibine sokulan takım 2 3 gol atmaya baslayınca çok başarılı kadro uçuyor kaçıyor yorumları yapılıyor. yanlış. takım aşağı yukarı aynı oyunu oynuyordu gol eksikti bunun idrakında değil daha yorumcular. fb maçı dahil kusursuz oynayamıyoruz. çoook gidilecek yol var daha. fb maçında kusursuz oynasak 7lik olurdu o maç mesela. ama bak yorumculara yere göğe sığdırılamıyor takım. tamam lig için kusursuz bir oyun gereksinimi yok ama sen en iyisine göre cl ine göre hazırlanman lazım galatasaraysan. o zaman çantada keklik olacak lig zaten. yedeklerle bile alabileceğin bir kupa haline gelir uzun vadede. umarım bu minvalde ilerliyoruzdur. idare eden oyuncularla gitmemeliyiz. hep daha iyisini bulmalıyız en garanti görülen mevkiler dahil.

ümitti sanırım abdulkerim nellson a dua etsin diye yorum yapıyor. sen kimsin yaw bu abdülkerime hakaret mesela. bunun idrakında değil herif. ben bunun yorumculuğunu nası izleyeyim mesela?

vala bu sidik yarışı yüzünden izlemiyorum bende ne yalan söyliyim. tamamen bir fblinin karşısına gsli oturtmak için seçilen isimler bunlar yoksa hiç bir vasıfları yok. evren turhan diye bi adam da vardı mesela komik vala nerden tutsan komik bu adamların bu işten ekmek yemeleri. maçı izleyip kapatıyorum yayınları ben sinir olanlara tavsiye edebilirim. kimin kim tarafından yem olduğuda umrumda değil. varsa hukuki bi süreç kulüp uğraşsın taraftar saha içindeki absurd yaşanan şeylerden müzdarip bide saha dışındaki asalaklarla ugrasmasın bir zahmet. kendinizi yormaktan baska bir işe yaramıyor. bunu olumsuzluk pompalayan olarak algılamayın olumlu her şeyin toz pembe gösteren taraftarın gönlüne oynayan yorumcular içinde söylüyorum. oda beni en az olumsuz kadar rahatsız ediyor.

goller gelmeyince yerin dibine sokulan takım 2 3 gol atmaya baslayınca çok başarılı kadro uçuyor kaçıyor yorumları yapılıyor. yanlış. takım aşağı yukarı aynı oyunu oynuyordu gol eksikti bunun idrakında değil daha yorumcular. fb maçı dahil kusursuz oynayamıyoruz. çoook gidilecek yol var daha. fb maçında kusursuz oynasak 7lik olurdu o maç mesela. ama bak yorumculara yere göğe sığdırılamıyor takım. tamam lig için kusursuz bir oyun gereksinimi yok ama sen en iyisine göre cl ine göre hazırlanman lazım galatasaraysan. o zaman çantada keklik olacak lig zaten. yedeklerle bile alabileceğin bir kupa haline gelir uzun vadede. umarım bu minvalde ilerliyoruzdur. idare eden oyuncularla gitmemeliyiz. hep daha iyisini bulmalıyız en garanti görülen mevkiler dahil.

ümitti sanırım abdulkerim nellson a dua etsin diye yorum yapıyor. sen kimsin yaw bu abdülkerime hakaret mesela. bunun idrakında değil herif. ben bunun yorumculuğunu nası izleyeyim mesela?

masallah ya insan okuyor bunu

disardaysam nasil ev internetine baglanabilirim?
Bazen eve gelince wifi açmadan mobil veriyi kullanmaya devam ediyorsun fark etmeden. Arnold ağabeyden daha mı iyi bileceksin doktor

ECxsg8OXUAE6VSz

Savaşta olan ukrayna takımı 100 milyona oyuncu satıyor, bizim boey"e gelen tekliflere bak
Burası köy ligi çünkü renktas Ukrayna flan bizden bayağı önde premier lig seviyesinde. Gelen adama 50 milyon euro serbest kalma maddesi koyacan az teklif edene defol cekecen aslında 10 milyon gören oo abi hemen sat diyor.

Boey 12 milyona satmis olsak hepimiz biliyoruzki boey yerini tekrar doldurmak icin 20 milyon harcariz. Boey o fiyata satmak istiyorsan en az boey kadar iyi olan ucuz bir oyuncu hazirda beklemesi gerek.

Her oyuncunun bir fiyati vardir , boey 12milyonluk oyuncu degil , bunun cok üstünde rakamlara satilmasi gerek. Bu tür tekliflere tessekür edip baska kapiya diyeceksiniz. Varsin boey bir yil daha bizde kalip avrupa maclarinda kendini göstersin o vakit zaten cok rahat 20 milyonluk teklifler gelir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt