Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan; Uğur çiftçi transferinin Giresun maçına kadar tamamlanmasını bekliyorum demiş.

600 bin Euro üstüne 200 bin Euro daha koyarız gibi.

Fofana 6 aylikda olur gibime geliyor. Hadi hayirlisi

Mehmet Özcan; Uğur çiftçi transferinin Giresun maçına kadar tamamlanmasını bekliyorum demiş.

600 bin Euro üstüne 200 bin Euro daha koyarız gibi.

Fofana 6 aylikda olur gibime geliyor. Hadi hayirlisi
6 aylık gelirse çok özleriz videolardan izlediğime göre konuşuyorum tabii muthiş potansiyelli bir çocuk .Ayrıca 6 aylık gelirse ne derece katkı sağlar o da muamma

İcardi'nin yanına Cyle LARİN yada o tarz bir oyuncu alsak gol sayımız çok artar.

IFAB, şubat ayında Fas’ın ev sahipliği yapacağı FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda hakemlerin, Video Yardımcı Hakem (VAR) kararlarını mikrofonları aracılığıyla tribündeki taraftarlara ve televizyon yayınına açıklamasını kararlaştırdı.

Hakemlerin VAR odasıyla yaptığı konuşmaların gizli kalacağı uygulamanın Kadınlar Dünya Kupası’nda da denenmesi düşünülüyor.

Yakup Çınar: Fofana'nin menejeri Türkiye'den bazi muhabirlere konusmus. Oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor denmiş. Ama benim aldığım bilgiye göre Galatasaray kulübü fiyatta biraz daha artirirsa bu transfer olabilir.

Menejeri arpayı bol istiyor sanirim
Yakup Çınar'ın haberi demek ki Fofana olmayacak. Devre arası alınacak santrafor ilk plan bonservisiyle alınabilecek olması diye bakıyorum ve maliyet olarakta hem maaş hem bonservis yüksek maliyetli olmayacaktır yani oraya ismi hiç geçmemiş sürpriz bir isim bekliyorum. Aynı transferin son günü Ross, Yusuf, Rashica, Mata gibi adını bitince duyacağımız isimler olacaktır sol bek dışında.

6 aylık gelecekse hiç gelmesin, önemli olan seneye şampiyon olur da, elemelerde oynarken forvetsiz kalmamak,

Yakup Çınar'ın haberi demek ki Fofana olmayacak. Devre arası alınacak santrafor ilk plan bonservisiyle alınabilecek olması diye bakıyorum ve maliyet olarakta hem maaş hem bonservis yüksek maliyetli olmayacaktır yani oraya ismi hiç geçmemiş sürpriz bir isim bekliyorum. Aynı transferin son günü Ross, Yusuf, Rashica, Mata gibi adını bitince duyacağımız isimler olacaktır sol bek dışında.

Mateta ismi var. Jonas Wind ismi var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt