Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amir için konya 4 5 bonservis ister hiç gerek yok Türkiye'den kazık yeme huyundan kurtulmaliyiz

Sanirim Midtsjö out Ahmet in, sezon sonu deniliyorda

Sitede böyle yazıyor. Burnley ve jk teklif yaptığı için devre arası hamlesiymiş. Sezon sonuna kadar kiralık işi bana mantıklı gelmiyor. Sakatlığı vs. var. Bonservisi veriyorsak gelmeli.

G.SARAY SEZON SONU İÇİN DÜŞÜNÜYORDU AMA...

Eski teknik direktör Fatih Terim'in de listesinde yer alan Hadziahmetovic'i sezon sonu kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş ve Burnley yıldız oyuncuya talip olunca transfer için elini çabuk tutma kararı aldı. Teklifin kısa zaman içinde Konyaspor yönetimine iletilmesi bekleniyor.

midtsjö'ye zaten ciddi bonservis ödedik ödemesek neyse
Berkan hiç denklemde yokken orta sahaya harcama yapmak gerekliydi ama performansı sebebiyle soru işareti koyduğumuz bir transfer durumunda şu an. Fena değildi diyeceğimiz maçları var ama düzenli oynamadıkça tatmin etmeyecek gibi Midjtsö. Ritmini kaybedince sahaya etkisi de bariz azalıyor.

Hadziahmetovic'in Midtsjö'den pek bir fazlası olduğunu düşünmüyorum. Hem yüksek bonservisi olan bir oyuncu hemde eldeki oyunculardan çok fazlası yok bence gereksiz bir transfer olur.

City Brezilyadan 180 milyona wonderkid Orta saha alip ilkayi simdi salsa Keske

Berkan hiç denklemde yokken orta sahaya harcama yapmak gerekliydi ama performansı sebebiyle soru işareti koyduğumuz bir transfer durumunda şu an. Fena değildi diyeceğimiz maçları var ama düzenli oynamadıkça tatmin etmeyecek gibi Midjtsö. Ritmini kaybedince sahaya etkisi de bariz azalıyor.
AZ 2m Euro verse geri gönderir misin göndermez misin Onat kardeş de hele

Amir'e 3-4 versek zarar etmeyiz bence maaşı da uygun olur gibi İtalya'ya postalariz takim böyle oynamaya devam ederse iyi perf gösterir o da

Torreira’yı 12-15 arasi kitleyip, Amirle Renato Sanchezi alalim.

Bu transfer dönemini aşırı rahat takip ediyorum.

İlk 11 oturdu, oyuncu almasak bile sakatlık olmadıkça ligi götürür kadro.

Az gün kalsa da yönetim transfer döneminin sonunda yaptıklarıyla güven verdi. İsmi çıkmayan birileri gelir şubat ayında, izleriz.

Böyle rahat kafa transfer dönemi geçirmek de varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt