Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''uluslararası futbol birliği kurulu (ıfab), video yardımcı hakem (var) sisteminde yeni bir uygulamaya başlıyor. fıfa kulüpler dünya kupası'nda hakemler, var kararlarını mikrofonları aracılığıyla tribündeki taraftarlara ve televizyon yayınına açıklayacak.''

Amir Hadziahmetovic konusunda imkan varsa alınmalı diyordum çünkü Oliveira yokluğunda takım baskı yiyor biz görüyorsak hocada yönetimde görmüştür bence transferi bitirmek lazım topla dripling yapabilen hem teknik hem pas kalitesi yüksek hem de baskı anında çok rahat takımı çıkaran uzaktan şutları etkili alınabilecek en iyi alternatif olur.

Saşa orada ne işin var aslanım

Ah Younes Ah Younes. Younes ve Gedson kanayan yaralarim benim. Younes hem 20/21 sonuna kadar hem de gecen sene kadroda olsaydi cok fark yaratirdi.

Ama bu ikisi kalsa, herhalde Burak Elmas da gitmezdi bu takim da kurulmazdi Okan Hoca da gelmezdi. Gercekten her iste bir hayir var dedikleri bu olmasi lazim.

Nevzat dindarda ilgi yok dedi mobildeyim biri konu açarsa iyi olur timsah olacağız durduk yere.

Ferdi harbiden son 1 senede baya mesafe katetti

cok iyi topcu gercekten

ilk geldigi zamanlar cok celimsizdi bundan birsey olmaz diyordum fizik yapisina göre ama baya kutlede yapmis
abdulkerimle olan horoz dovusunde öyle aman aman ezilmedi bile
normalde abdulkadir yer bitirirdi

keske bizde olsaydi ferdi

muthis olurdu

İlkay Gündoğan sene sonu serbest kalınca Barcelona imza atacak gözüküyor.

Erden'in olmadığı belli oluyor isimler ortaya çıkıyor bu isimler cenk ergun görüşmesi muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt