Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Uefa kafi demiyorumki, önce Avrupa gediklisi olabilelim diyorum. Avrupa’da 3 sene mart ayı görsek belki gruptan çıkabilecek seviyeye geliriz.keramettin ( ula ismini yaziyorum sonra siliyorum)
mevzu basari degil
mevzu cö takimi olmak
dunyada gs niye taniniyor cunki bir cl takimi oldugu icin taniniyor
inan bana tr harici diger ulkelerde uefa maclarini izleyen bile yok bi iddaacilar izliyordur
0 reytingi var uefanin
biz 2000 de uefayi almasak finalde kaybetsek kimsenin aklinda bile kalmazdik
ama cl öyle degil ben bir isvicreliyle gsyi konustugumda cl maclarini anlatiyor adamlar bana
iste juveyi acayip yendiniz
reali az kalsin eliyordunuz
clde 1 basari
uefada 50 basariyla esdeger neredeyse algida
biz geriye zaten bu yuzden gittik citayi dusurduk özetle vasatlastik
bu gs takimi iyi topculardan kurulu amenna ama istekde var bir inanmislik var
önce taraftar fdahil yerimizi bilecegiz yani cl sonra inanacagiz
cl isi birazda camia isi
Ferdi harbiden son 1 senede baya mesafe katetti
cok iyi topcu gercekten
ilk geldigi zamanlar cok celimsizdi bundan birsey olmaz diyordum fizik yapisina göre ama baya kutlede yapmis
abdulkerimle olan horoz dovusunde öyle aman aman ezilmedi bile
normalde abdulkadir yer bitirirdi
keske bizde olsaydi ferdi
muthis olurdu
Hocalık olarak da jesus'dan daha iyi bence futbolcu'dan anlama konusuna girmiyorum bile jesus futbolcudan anlamayan balonun birisi yada komisyon alıyor. Arao,gustavo v.s bu gibi kazmalari aldıran adam ya futboldan anlamiyordur yada komisyon yiyordur. Gustavo denen ağır vasıta neyse ki bi kaç duran top golü attı da bu kerizleri yedi.vitor hocammi aldirdi acep
adam topcudan anliyor be kardesim
Ahmetovic'e para verene kadar Cialdau geri gelse daha iyi bence daha net adamlar almalıyız yedek için adam alma fikri bana saçma geliyor oynamayan oyuncu köreliyor
taylan da kılınç da anadolu takımları için iyi oyuncular hatta bizde bile 1 sene iyi performans verdiler. geçen sene herkes gibi sıçtılar.Bu arada Hadziahmetovic gelirse çok sevinirim tabi uygun şartlarda .. 3.5+ Taylan+kılınç verilebilir..
Şu covid belasına kadar iş yapıyordu yav adam sonra gerçekten casper oldu ama şu takımda Berkan bile performans vermeye başlamışken o da iş yapardı demek ki sorumluluk alıp, takımı sırtlayacak bir profil değil ama işleyen bir takımda verim sağlar gibi kazma bir topçu değil kısacasınormalde likelardimda cicali mesajlara like atamiyorum elim gitmiyor
Taylan,emre,miçoyu verelim . Para vermeyelim.Bu arada Hadziahmetovic gelirse çok sevinirim tabi uygun şartlarda .. 3.5+ Taylan+kılınç verilebilir..
Yedek için adam almayalım yorumu haklı olabilir ama takımda ilk 11'den kesilecek oyuncu kalmadı ki şu an. Yerli iyi sol bek olsa Kazımcan kesilebilir. Onun dışında Boey, Nelsson, Abdulkerim, Torreira, Sergio, Mertens, Kerem, Rashica, Icardi grubundan yedek olur dediğimiz adam yok. Yedek için oyuncu almayalım demek = transfer yapmayalım bu dönem demek.
.rüyamda erden timur bi markete giriyodu.demekki bi oyuncu satın alacagız bugunlerde![]()
taylan da kılınç da anadolu takımları için iyi oyuncular hatta bizde bile 1 sene iyi performans verdiler. geçen sene herkes gibi sıçtılar.
çok fazla olur o teklif bence
Şu covid belasına kadar iş yapıyordu yav adam sonra gerçekten casper oldu ama şu takımda Berkan bile performans vermeye başlamışken o da iş yapardı demek ki sorumluluk alıp, takımı sırtlayacak bir profil değil ama işleyen bir takımda verim sağlar gibi kazma bir topçu değil kısacası
UCL konusunda ben de kararsizim. Eskiden 3. olup AL yapalim diyordum ama 4. torbadan girip 4. bitirmek de var.