Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keramettin ( ula ismini yaziyorum sonra siliyorum :) )

mevzu basari degil

mevzu cö takimi olmak

dunyada gs niye taniniyor cunki bir cl takimi oldugu icin taniniyor

inan bana tr harici diger ulkelerde uefa maclarini izleyen bile yok bi iddaacilar izliyordur
0 reytingi var uefanin

biz 2000 de uefayi almasak finalde kaybetsek kimsenin aklinda bile kalmazdik

ama cl öyle degil ben bir isvicreliyle gsyi konustugumda cl maclarini anlatiyor adamlar bana
iste juveyi acayip yendiniz
reali az kalsin eliyordunuz

clde 1 basari
uefada 50 basariyla esdeger neredeyse algida

biz geriye zaten bu yuzden gittik citayi dusurduk özetle vasatlastik

bu gs takimi iyi topculardan kurulu amenna ama istekde var bir inanmislik var

önce taraftar fdahil yerimizi bilecegiz yani cl sonra inanacagiz

cl isi birazda camia isi
Ben Uefa kafi demiyorumki, önce Avrupa gediklisi olabilelim diyorum. Avrupa’da 3 sene mart ayı görsek belki gruptan çıkabilecek seviyeye geliriz.

Düzenli Avrupa yapsak zaten Uefa ŞL farketmez her türlü ismi yayarız, Sevilla sadece Uefalarla ünlü olan bir camia mesela. Kazanalım değil de düzenli son 8lere kalan takım olmak lazım önce.

Lig zerre keyif vermiyor bana şu forumdaki genelin aksine, Avrupa başarısı her zaman daha değerlidir ligi araç olarak görmek lazım.

Ferdi harbiden son 1 senede baya mesafe katetti

cok iyi topcu gercekten

ilk geldigi zamanlar cok celimsizdi bundan birsey olmaz diyordum fizik yapisina göre ama baya kutlede yapmis
abdulkerimle olan horoz dovusunde öyle aman aman ezilmedi bile
normalde abdulkadir yer bitirirdi

keske bizde olsaydi ferdi

muthis olurdu

İşte hucumcu olmasının avantajını yaşıyor..Bence en büyük olayı topla dikine gidebilmesi bu arada savunmasını da geliştirmiş gibi önceden böyle degildi

vitor hocammi aldirdi acep

adam topcudan anliyor be kardesim
Hocalık olarak da jesus'dan daha iyi bence futbolcu'dan anlama konusuna girmiyorum bile jesus futbolcudan anlamayan balonun birisi yada komisyon alıyor. Arao,gustavo v.s bu gibi kazmalari aldıran adam ya futboldan anlamiyordur yada komisyon yiyordur. Gustavo denen ağır vasıta neyse ki bi kaç duran top golü attı da bu kerizleri yedi.

Ahmetovic'e para verene kadar Cialdau geri gelse daha iyi bence daha net adamlar almalıyız yedek için adam alma fikri bana saçma geliyor oynamayan oyuncu köreliyor

Yedek için adam almayalım yorumu haklı olabilir ama takımda ilk 11'den kesilecek oyuncu kalmadı ki şu an. Yerli iyi sol bek olsa Kazımcan kesilebilir. Onun dışında Boey, Nelsson, Abdulkerim, Torreira, Sergio, Mertens, Kerem, Rashica, Icardi grubundan yedek olur dediğimiz adam yok. Yedek için oyuncu almayalım demek = transfer yapmayalım bu dönem demek.

Bu arada Hadziahmetovic gelirse çok sevinirim tabi uygun şartlarda .. 3.5+ Taylan+kılınç verilebilir..

herkes ugur çiftçi,fofana ve hazmetovic derken,nevzat her seferinde yalanlıyosa bu dönem bilgi alamıyo ve kuduruyor demektir.bilgi almaya calıssın.hazmetovce teklif gitmiş bellki,10 kişi yazdı

Bu arada Hadziahmetovic gelirse çok sevinirim tabi uygun şartlarda .. 3.5+ Taylan+kılınç verilebilir..
taylan da kılınç da anadolu takımları için iyi oyuncular hatta bizde bile 1 sene iyi performans verdiler. geçen sene herkes gibi sıçtılar.

çok fazla olur o teklif bence

normalde likelardimda cicali mesajlara like atamiyorum elim gitmiyor
Şu covid belasına kadar iş yapıyordu yav adam sonra gerçekten casper oldu ama şu takımda Berkan bile performans vermeye başlamışken o da iş yapardı demek ki sorumluluk alıp, takımı sırtlayacak bir profil değil ama işleyen bir takımda verim sağlar gibi kazma bir topçu değil kısacası

UCL konusunda ben de kararsizim. Eskiden 3. olup AL yapalim diyordum ama 4. torbadan girip 4. bitirmek de var.

Yedek için adam almayalım yorumu haklı olabilir ama takımda ilk 11'den kesilecek oyuncu kalmadı ki şu an. Yerli iyi sol bek olsa Kazımcan kesilebilir. Onun dışında Boey, Nelsson, Abdulkerim, Torreira, Sergio, Mertens, Kerem, Rashica, Icardi grubundan yedek olur dediğimiz adam yok. Yedek için oyuncu almayalım demek = transfer yapmayalım bu dönem demek.

yedek icin satabilecegin oyuncu alinir

bu haci martda 26 oluyor

1 sene oynar 27de daha 5e kimseye satamazsin

as adam alacaksan ya tam alacaksin yada hic almayacaksin
yedek alacaksan gelecege yatirim yapacaksin

bunu yazin kac kisiyle tartistik

Allahdan yonetim ve hoca ve ali yigit bizim gibi dusunuyor

bir hoca bence micöde sicti 8 bak yine yedege ne oldugu belli olmayan bir adam)

seferovice yanlis transfer diyemem su durumda olmasi tamamen talihsizlik yani
normalde seferovic weg wouthirst tipi topcularin agababasiydi

taylan da kılınç da anadolu takımları için iyi oyuncular hatta bizde bile 1 sene iyi performans verdiler. geçen sene herkes gibi sıçtılar.

çok fazla olur o teklif bence

Parayla satsak muhtemelen 5 krs almayacağız veya 500 bin gibi komik paralar olacak..Avrupa'dan zaten isteyen çıkmaz ..Konya'nın aklını celebilecek bir teklif olsun diye ikisini de yazdım bizde bir halt olamayacaklarıni dusunuyorum

Şu covid belasına kadar iş yapıyordu yav adam sonra gerçekten casper oldu ama şu takımda Berkan bile performans vermeye başlamışken o da iş yapardı demek ki sorumluluk alıp, takımı sırtlayacak bir profil değil ama işleyen bir takımda verim sağlar gibi kazma bir topçu değil kısacası

nre oynadigi belli olmayan adamlardan hayir gelmez simdiye kadarda gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt