Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya çok kompakt oynuyo ahmet oğuz ve adil gibi ptt seviyesindeki oyuncular dahi sırıtmıyolar o oyunda

Bu sebeple oyuncu oyun kurgusu sebebiyle mi iyi yoksa gerçekten mi iyi bunu doğru analiz etmek lazım

Geçen sene abdül için kurgudan bağımsız iyi diye düşünuyodum,geçen izlediğim bjk maçındaki amir ise bana o intibayı vermedi konya kompakt oynayamayınca amir bizim cicaldu gibi çok düz kaldı

Belkide bana denk geldi kötü oyunu,ilk defa alıcı gözle izledim midsoden aman aman fazlasını göremedim
Pasör yav bu, pres kırması da iyi bence zira Midstj bu konuda geride.

Herif Bosna’da da 6 noyu kaptı, boşa değildir kanısındayım bir de yanında Soner, Bruno gibi garip herifler oynuyor.

Fofana
Wright
Mateta

Güzel bir yedek forvet listesi olduğunu düşünüyorum. Yani özellikle Fofana tam aradığımız oyuncu 1.5 senelik kiralanırsa çok doğru iş olur hem genç hemde as forvet ayarında. Wright için uygun bonservis bedeli olursa çok olumsuz değilim ama yurt içinden çok pahalı transfer yapmamalıyız kesinlikle. Mateta'da yedek forvet için iyi özellikleri olan ve belli bir seviyenin üzerindeki bir oyuncu en azından Seferovic'ten fazla katkı sağlar muhtemelen. Sezon sonu içinde öncelik Icardi olacak şekilde o seviyeye yakın isimlerden oluşan bir as forvet listesi yapmalıyız. Ama Icardi-Fofana ikilisiyle forvet hattını oluşturabilirsek mükemmel olur tam CL ayarında bir forvet hattı olur.

Son düzenleme:
Fofana videolarda bile iyi görünüyor ama kiralık transfer yerine Avrupa liglerinde bunun gibi ucuz genç zenci forvetler bulunamazmi hemde tapusuyla

Abdurrahim Albayrak 1.5 m euro verip alamamıştı.

1674137180985.webp

16-17 yaşında beğenmeyip almadığımız oyuncuların çoğu ilerki yıllarda iyi yerlere geliyor.Bu yaşta denemeye aldığımız oyuncuları alıp almamayı değerlendirirken yanlış bir şeyler yapıyor olsak gerek.

Alanyaspor maçında tüm tribünler 5 dakika Ali Palabıyık'a küfür etti 26 tribüne ceza verdiler bu maç hiçbir şey 40'ı aşkın tribüne nasıl ceza veriyorlar.

Beni heyecanlandıran tek isim fofona oldu.
İnşallah haberler doğrudur ve gelir.
Ama dış basında böyle şeyler yok gibi.
Bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt