Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jorge Jesus: "Takıma 1 oyuncu daha katmak istiyoruz. Bu mümkün olacak mı bilmiyorum. Takımımızda 1 tane sol bek var. Pazara bakınca o bölgeye alınabilecek çok adam yok. Transfer açıldığında kafamda 2 transfer vardı. Olabilecek mi göreceğiz.

Jorge Jesus: "Takıma 1 oyuncu daha katmak istiyoruz. Bu mümkün olacak mı bilmiyorum. Takımımızda 1 tane sol bek var. Pazara bakınca o bölgeye alınabilecek çok adam yok. Transfer açıldığında kafamda 2 transfer vardı. Olabilecek mi göreceğiz.
JJ: Samet ve sol bek istemiş anladığım. Haji Wright ise Ali Koç hamlesi.

Lens, Fatih Terim’in özel olarak istediği fakat yönetimin Başakşehir’e kaptırdığı Youssouf Ndayishimiye için 12 milyon Euro teklif yaptı.

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Fofana'yı kiralamak istedi. Ancak Chelsea oyuncuyu kiralamak istemediğini bildirdi."

Haluk Yürekli: "Emre Sivas'a gitmediği için Sivas sol bek transferini bekliyor buldukları an Uğur Çiftçi takıma katılacak."

Haluk Yürekli: "Amir Hadziahmetovic için şu an teklif yapılmadı ama sezon başı geniş listede bulunuyordu, Okan hoca istediği an temas kurulur teklif yapılır."

1674161459892.webp

Galatasaray, şampiyonluk yolunda Victor Nelsson ve Sacha Boey'i devre arasında kesinlikle satmayacak.

🔗 (Spor Gecesi)

Uğur çiftçiyi alır fener sivas fenerin arka bahçesi Mert hakan olayını unutmayın.

sibel can dinlemeye başladım yine:crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt