Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.351
- 5.335
- 2.308
Ülkenin özetiAdamlar arda guler 25 yasinda sampiyonlar ligine kazanacka falan diyor
serdar kelleci, arda real madride gider diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülkenin özetiAdamlar arda guler 25 yasinda sampiyonlar ligine kazanacka falan diyor
Hakeme febeye falan küfürden çok ceza yedim bejeke gibi küçük bir camia için ceza yemeye değmez yoksa soylerimSesli söyleyelim
BJKASG
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serdar Kelleci'nin futbolu iyi bildiğini hiç sanmıyorum yazın bi ara duyum veriyordu Sörtloth Galatasaray'da diye tweet mi ne atmıştı.Adamlar arda guler 25 yasinda sampiyonlar ligine kazanacka falan diyor

Arda fizik kondisyonunu en az 4 5 kat artiramazsa edirneden öteye gidemez mesela bizim barışta ardadaki teknik ve zeka olsa barış madrid yapardıAdamlar arda guler 25 yasinda sampiyonlar ligine kazanacka falan diyor
Arda Güler Arda Turan‘in yasadigi kariyerin yarisini yasayabilirse öpüp basina koysun derimAdamlar arda guler 25 yasinda sampiyonlar ligine kazanacka falan diyor
:crushed:kurban oldugum oyuncu kazanmakta
bu aralar her günüm öyle.aşk trafiğim yogunSibel dizisi gibi bir gece daha
Serdar kelleci fb space odasinda, fofanayi hic begenmemis diyo ugur ciftcide emin degilmis.
Ayni adam Lemosu ove ove bitiremedi.
evet Serdar, Chelsea scoutlari futboldan anlamiyor, tek sen anliyon vasat herif
Bombos bir adam.
Sergio için soru işareti demişti
Hatta düz bir oyuncu demişti
Kreatiflikten yoksun ve berkanla taylandan fazla bir ekstrası yok demişti
Bu herifin futbol bilgisi budur, daha fazlası değil
adam yerine koymadıgımız donkla sampiyonluk yasattı herif 2 sene üst üste:crushed:
Sergio transfer olduğunda analiz videosu yapmıştı mr.scoutbunlari harbiden dedimi
Sergio transfer olduğunda analiz videosu yapmıştı mr.scout
sakal birakma challenge baslattim gs sampi olmadan kesmeyecegim