- 1 Ağustos 2009
- 47.061
- 49.371
- 4.878
Ben buna itimat ederim. Sergeni filan bilmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri ağabey
Hayri ağabey
2 oscarımı nasıl buldun
Balıkları bu yıl evlilik bekliyormuş Serhanım. Yuva kuracakmışsınOoo cosmos reis. Ne bekliyor lan balıkları ben balığım
Lan gökyüzüne bakıp nasıl biliyosunuz kimin şampiyon olacağını o yıldızlar size girsin
Beni anca benim gibi kaşar kabul eder onada yuva denmezBalıkları bu yıl evlilik bekliyormuş Serhanım. Yuva kuracakmışsın
o kadın astrolog değil.3 harflileri aracıgılıyla gecmiş gelecekten haber alıyo.bizim şimdiki anımız 3 harflilerin 3 sene önceki günü gibi bişey.Ünlü astrolog meral hanimin getir götürünü yapar
Sergen ne anlatiyon yawo kadın astrolog değil.3 harflileri aracıgılıyla gecmiş gelecekten haber alıyo.bizim şimdiki anımız 3 harflilerin 3 sene önceki günü gibi bişey.
boşver broSergen ne anlatiyon yaw
o kadın astrolog değil.3 harflileri aracıgılıyla gecmiş gelecekten haber alıyo.bizim şimdiki anımız 3 harflilerin 3 sene önceki günü gibi bişey.
vasfi.net
Bu kulüpte bir tek benim alacagim yok sanirimGalatasaray, Younes Belhanda ile alacağı için el sıkıştı.
1.8 M €
(Milliyet)