Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil şekilde apo ve nellson yokluğunda güvenebileceğimiz stoper transferi yapılmalı ugur mugur bos bos islerle ugraşmadan acilll stoper şart !!!

Bertrand traoreyle seferovici takaslayabilsek keşke pvayıda verelim

Bizim maçtan sonra emreyle sorun yaşadığı bu yüzden oynatılmadığı söyleniyodu

Para var mı? Bir isim onerecegim.
images.jpeg.webp

Allah aşkına gidin şu sağ kanada bir tane şöyle kıvrak çalımcı ve asitleri iyi olan Güney Amerikalı birisini bulun...Lincolnden veri takımda bu tür bir oyuncu olmadı hiç ofansta...millet gidip buluyor Anthonyleri falan...keşke Evanderi getirebilseydik sezon başında diyesi geliyor insanın hep...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Aston Villa'ya dondu diye biliyordum bu arada iyi oyuncu da bize daha çok aklı ile oynayan bir kanat lazım Ghezzal tarzı
Birkaç maç baktım kilit açacak birine benziyodu atletizmide kuvvetli,oyun zekasıda var alışılmış sadece koşan zenci kanatlar gibi değil

Fiziksiz ama zeki birini almakta diğer kanatta kerem varken çok risk olur raşitsa bile anca dengeliyo keremin savunma açıklarını,hücumu toparlayalım derken takım savunmasını patlatabiliriz

Arkadaşlar, eğer biz İcardi'nin bonservisini alabilirsek, kesinlikle kanat rotasyonunu değiştirmeliyiz.

İcardi'yi besleyebilecek, onun futbol seviyesine yakın iki adet kanat alabilirsek, bu adam 50 gol falan atabilir.

Böyle forvet mi olur lan, resmen geleceği gunlerde özel hayatı ve büyük bir yıldız olmasinin getirisi olarak takıma aidiyet duymayacagini düşünmem sebebiyle net olarak istemiyordum. Bu nasıl bir aidiyet la.

Kerem, Barış, Rachica hatta Yunus dahi çok değerli oyuncular. Ancak Yunus, Kerem ve Barış besleyici kanat oyuncuları olmaktan ziyade, direkt kanat forveti olarak oynayan oyuncular. Raşit de uygun maliyetli olursa alınabilir.

Bence transfer bütçesi oluşturmak adına, Mm ve morutan'dan gelecek bonservislere ek olarak bu oyuncular değerlendirilebilir ve dediğim profilde kanat oyuncuları alabiliriz.

Tecrubeli Maicon, Cris ve Chedjou’yu aldik da ne oldu

Genc Ozan Kabak ve Denayer faydali olmadi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt