Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey sakatlaninca Dubois oynar

Nelson yahut Abdülkerim sakatlanirsa yerine kim oynayacak? Söyle bakalım

İkisi de diyorum cortlarsa diyorum. Nelsson da Abdül’de maliyetli transferler. Onlar gibi bir tane daha almanın anlamı yok. Haa lig içi kaşar bir yaşlı stoper bulursak alalım ama büyük ihtimal yedek kalacak. Bunun yerine eldeki iki genci hazırlamak daha mantıklı. Tamam yapsak iyi olur ama öncelik sırasında stoper bir kaç tık geride diyorum, bence. Solbek ve kanat/forvet oyuncusu daha elzem gibi durmakta.

İkisi de diyorum cortlarsa diyorum. Nelsson da Abdül’de maliyetli transferler. Onlar gibi bir tane daha almanın anlamı yok. Haa lig içi kaşar bir yaşlı stoper bulursak alalım ama büyük ihtimal yedek kalacak. Bunun yerine eldeki iki genci hazırlamak daha mantıklı. Tamam yapsak iyi olur ama öncelik sırasında stoper bir kaç tık geride diyorum, bence. Solbek ve kanat/forvet oyuncusu daha elzem gibi durmakta.

Onlar gibi alınsın diyen yok ki

Yedekte oturacak birisi, 2sinden biri sakatlanirsa yahut cezalı duruma düşerse yerine oynasın diye alınsın diyoruz

Iki gencin biri oynadığı her maç güven vermiyor öbürü aşırı tecrübesiz.

Metehan yahut Ross birden çok iyi oynarsa her şey değişir ama bunun olacağı belli değil.

Yedekte oturacak birisi, 2sinden biri sakatlanirsa yahut cezalı duruma düşerse yerine oynasın diye alınsın diyoruz

Metehan yahut Ross birden çok iyi oynarsa her şey değişir ama bunun olacağı belli değil.

Elinde Ross ve iki genç oyuncun varken bence çok elzem değil.

Ben de diyorum 2si kapalı kutu ve Emin güven vermiyor.

Metehan da Ross’da bana güven verdi sadece süre bulamadılar. Sana güven verecek maliyeti düşük be tecrübeli ancak büyük çoğunlukla yedek kalmayı kabul edecek stoper var mı ? Varsa yaz adını diyorum. Sonra bakalım o isimlerden biri mi daha elzem ve öncelikle yoksa kanat/forvet ve solbek mi ?

Ross var iste o oynar

Metehan da Ross’da bana güven verdi sadece süre bulamadılar. Sana güven verecek maliyeti düşük be tecrübeli ancak büyük çoğunlukla yedek kalmayı kabul edecek stoper var mı ? Varsa yaz adını diyorum. Sonra bakalım o isimlerden biri mi daha elzem ve öncelikle yoksa kanat/forvet ve solbek mi ?

Hem stoper hem sol bek arayışı yapılabilir 1i yapılırsa öbürü yapılmayacak diye bişey yoktur

Bu oyuncularla ilgili görüş sahibi olmak için yeterince maç izleyemedik henüz.

Net isim yok ama Ads yahut Konyaya bakılabilir.

Kanat/forvet için Kerem Rashica Yunus Barış Icardi Gomis Sefer varken yedek stoperden daha önemli demek bı hayli tuhaf

Hem stoper hem sol bek arayışı yapılabilir 1i yapılırsa öbürü yapılmayacak diye bişey yoktur

Bu oyuncularla ilgili görüş sahibi olmak için yeterince maç izleyemedik henüz.

Net isim yok ama Ads yahut Konyaya bakılabilir.

Kanat/forvet için Kerem Rashica Yunus Barış Icardi Gomis Sefer varken yedek stoperden daha önemli demek bı hayli tuhaf
images (2).webp

Bu havalar ne olacak böyle

günün önemine bianen 22 ocak 2006 ya gidiyoruz.bastan sona golün gelişimi ve gol sonrası sevinc

Aydın şu golün ekmeğini yıllarca yedi (11-12 sezonu hariç o sezon iyiydi.)

Bu arada aklıma geldi bir Konya deplasmanı daha vardı 07-08 sanırım. Pazar günüydü maç, kar yağıyor diye ertesi gün 1’e alındı. Maç oynandı 1-0 aldık ama uğur uçarın ayağı kırılmıştı. Bir de 3 gün sonra Leverkusen maçımız vardı dinlenemediğimiz için 5 yemiştik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanatta ve forvette oynayabilen bir oyuncu alınabilir Seferovic giderse. Onun dışında transfere gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt