- 6 Eylül 2014
- 94.252
- 65.024
- 4.608
Sezon sonunda küfür edersinTransfer döneminde bile değil gibiyiz o kadar pozitif yönde ilerliyoruz başkaları düşünsün kimse alınmasada okeyim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonunda küfür edersinTransfer döneminde bile değil gibiyiz o kadar pozitif yönde ilerliyoruz başkaları düşünsün kimse alınmasada okeyim ben
Emin Bayramda düzelecek gibi bu yorumdan sonraEmin e teeee sorlothla yaşadığı pozisyondan beri bir destek beklenti var. Bu beklentiye karşılık veremedi verebileceğini de sanmiyorum
Ben de metehanciyim hocam bir denemek lazım en azından kupada diyeceğim ama onda da artık tek mac ve çeyrek finalEmin e teeee sorlothla yaşadığı pozisyondan beri bir destek beklenti var. Bu beklentiye karşılık veremedi verebileceğini de sanmiyorum
Guzel kardesim nelsson ve abdul iyi ok de bunlardan biri sezonu kapatsa ne bok yiyecegiz? İdare edecek bile durumda degil digerleri. Hucumcular gayet yeterli su anNelsson ve Abdülkerim iyi götürüyor işte ne gerek var stopere ? Yedekler adı üzerinde yedek onların yerine idare etsin yeter. 5 milyona stoper alıp yedek mi oturtacaksın. Stoper idare etse şampiyon olursun hücumcuların idare ederse şampiyon olamazsın.
Sezon sonunda küfür edersin
Olay hata meselesi değil Ozan hatada yapsa çıkacağı seviye belliydi Emin daha vermedi onu insanlara.Ozan ilk çıktığında kaç tane penaltı yaptırdı. Genç oyuncu hata yapacak tabi. Hem alt yapı diyoruz hem de hatalarında direk siliyoruz olmaz böyle.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guzel kardesim nelsson ve abdul iyi ok de bunlardan biri sezonu kapatsa ne bok yiyecegiz? İdare edecek bile durumda degiller.
5 milyona alinsin diyen kim pardon da kafandan senaryo yazip veto ediyosunEmin veya Ross'a güveneceğiz. Sezonu kapatacaklar diye 5 milyonluk yedek oyuncu bekletemeyiz.

Ben alt yapıdan beklentiyi minimize ettim hocam. Metehandan da beklentim yok.Ben de metehanciyim hocam bir denemek lazım en azından kupada diyeceğim ama onda da artık tek mac ve çeyrek final
5 milyona stoper alinsin diyen kim pardon da kafandan senaryo yazip veto ediyosun![]()
Nelsson ve akerim kadar iyi adam almana gerek yok bunu da kafandan uydurdun. Tecrubeli 6 ay idare edebilecek bi adam kiralasan bile yeter. Anlama problemin var sanirim her seyi 8 kez aciklamaktan yoruldum. İyi gunlerEmin veya Ross'tan bariz iyi, en az Nelsson ve Abdülkerim kadar iyi birini yazar mısın ? Bu oyuncu kendini kanıtlamış biri olacak ona göre.
Haklısın renktaş birçok insan birkaç maç olarak bakıyor duruma kart cezası bir maç sakatlık hibi idare olunur gözüyle ancak 3 maç ve üzerindeki yokluklarında takım ciddi puan ve ivme kaybedebilir.Tecrübeli yedek bir stoper elimizi rahatlatırGuzel kardesim nelsson ve abdul iyi ok de bunlardan biri sezonu kapatsa ne bok yiyecegiz? İdare edecek bile durumda degil digerleri. Hucumcular gayet yeterli su an
Böyle seylere aslinda cok takilmam ama sunu gündeme getirmek lazim