- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut bir aktif takılsa ortada barış maris kalmaz da bir iki mesaj atıp çıkıyorEn çok kafa açan üye hususunda @Barış Savaş i gölgede bırakacak bir isim geliyor
YargılanacakHemşerin değil mi ? Ayıp ayip
Umut bir aktif takılsa ortada barış maris kalmaz da bir iki mesaj atıp çıkıyor
Umuta laf soyletmem ayrıca Barışın ancak getir götürün yapar ama bu yeni isim kafa açmasına ilaveten müthiş antipatik bir isim
Kim üstat bu yeni isim ? Yoksa ferahmuz mu ?
Kim üstat bu yeni isim ? Yoksa ferahmuz mu ?
Zelişi meyve tabağı yaptırtma Hüsnü!!la bir sıkıntı yok ..Tek ipucu veriyorum sende olan birşey onda yok ya da bizi yiyor
![]()
Zelişi meyve tabağı yaptırtma Hüsnü!!
Surekli mizmizlanma neye nasil cevap verecegime sen karar veremezsinEvet, alıntısız şekilde.
Öyle ortaya. Sana sormuşum gibi.
Farzı misal camia değil bireysel bile sorsam en son muhatap alacağım kişiler senin gibi ortaya yazanlar, emin olabilirsin. Fikrini bile kişiye iletemeyen ama böyle ahkam keseyim tipleri de sıktı bu sitede.
Ama harbi beğeniyorumLa senle bir sıkıntı yok diyom ya millet güzel kokuyor der bana sararsin seni kollarım bana sararsin seni seven yaranamıyor ferahmuz
Ama harbi beğeniyorum
İstemeye ne zaman geleyim
Surekli mizmizlanma neye nasil cevap verecegime sen karar veremezsin
30 saat düşünüp yazdığın cevaba bakacak olursam ilkokulu okuyan bir kardeşimiz olduğunun kesin.
ne alaka yaw sana cevap yazdiktan sonra cevabin icin F5liyor gibi mi gorunuyorum 30 saat falan ne anlatiyon acabaÇiğdemciğim sakin ol lütfenUluorta yazmak cevap değildir.
Fikrini belirten kişiye yazacak cesaretin olursa ancak cevap vermiş olursun.
30 saat düşünüp yazdığın cevaba bakacak olursam ilkokulu okuyan bir kardeşimiz olduğun kesin.