Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.864
- 11.220
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli ara sonrası süre vermemişler. Milli aradan önce hatalarıyla gündem oluyordu. Bir de 1,5 yılı kalmış. Vazgeçtiler herhalde. Bu arada hala kadın takımındaki topçuyu bırakmadılar yahu.İyi oynarsa sabah akşam @Murat Durmaz darlariz. Bu arada sassuolodan nasıl topçu aldılar yaw bunlar
@Sergen ZerenDransfer yapmayacağız herhalde
emojiler değişmiş
bunu yalnızca emoji gurmeleri anlar
neler dendi
Bizden 4 isteseler gene iyi son gün 6 m euro istediler.bizden 4 milyon euro istemişti italyanlar ,tinercilere bakalım kac para girmiş
Salon projesinin tabelası dikileli epey oluyor. Açıklanacak yeni bir şey olmaz o hususta...Salon projesi mi acaba
Arkadaşlar şimdi eğri otup doğru konuşalım. Her postta bir şey yazıyorum. Çoğu cevap olarak ortaya atıyor ama aslında bana yani dediği, yazdığıma karşılık, sonra diyorsunuz ki bu kız kavgacı.
Allah aşkına bana yazan insanlar seviyeli ve laf sokmadan olunca kaçınızla durduk yere sataştım? Ben ya da hanginizin postuna uluorta yazıp kışkırttım. Bu bu sitede bir kez olan bir şey değil. Tartışmayı bilmiyor çoğunuz. Kendinizi hep haklı görüyorsunuz. Fikirlerime genelen çöp muammelesi yaptığınız yetmiyor, hakkımı ararken de susmamı bekliyorsunuz. Burada oturup düşünmesi gereken kişi ben değilim. Saygılar. Daha fazla uzatmak istemiyorum. O kişileri ben de engelledim zira. Daha da "arkadan" sallamış olmayayım! Kendime sizin aksinize bunu yakıştıramıyorum. Çok var sessize aldığım hesap ne onlar bana ne ben onlara etmiyoruzdur. Bu da özgür bir tercihimiz. Uyuşmak zorunda değiliz. Ben bana değil ama bana olup uluorta yazılan şeyleri sevmiyorum. Bu kadar basit.