- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
@Barış Savaş ın ödülünü nasıl buldunSadece soru sordum reis, Sami iyi cimbomludur, ayrıca en sevilen üye de seçildi ( şike ile oldu ) ama olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Barış Savaş ın ödülünü nasıl buldunSadece soru sordum reis, Sami iyi cimbomludur, ayrıca en sevilen üye de seçildi ( şike ile oldu ) ama olsun.
1tane defans oyuncusu seçiyorlar demekertugrulda şike yaptı antepteki
Sadece soru sordum reis, Sami iyi cimbomludur, ayrıca en sevilen üye de seçildi ( şike ile oldu ) ama olsun.
ertugrulda şike yaptı antepteki
@Barış Savaş ın ödülünü nasıl buldun
Seneye sana verecem kavuguHakedilmis bir ödül gibi duruyor,
Glumac şike falan değildir ya bildiğin berbat oyuncu.O gonullu yapmis olabilir
Fbliymis ztn
Bu glumac NET şike
Beyinsiz bence. İlk golde kaçırdı batsuhaiyi onu anlarim. Kalenin ortasinda dursa gol olmaz adam direğe kadar kostuGlumac şike falan değildir ya bildiğin berbat oyuncu.
Açık konuşmak gerekirse, @Hakan Motz bu ödülün sahibi olacak gibi
Sarper Yıldırım bir dünya markasıdır. Değiştirilmesi teklif edilemezİsmimi değişmediler hala. @Uğur İz
Adam kaç sezon 1. lig oynamış ve hiç gündeme gelmemiş yani orada bile ortalama civarı performans göstermiş ve parlamamışsa bu yani kalite.Beyinsiz bence. İlk golde kaçırdı batsuhaiyi onu anlarim. Kalenin ortasinda dursa gol olmaz adam direğe kadar kostu
.objektif gasaryli istmiyoruz, holigan galasarayli istiyoruz.
objektikler dogru antuya