Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.438
- 3.178
- 1.893
Başakşehir anadoludan alınmayacak topçu Ndayishimiye'yi 16'ya satıp yerine yine anadoludan alınmayacak topçu Amir'i alıyormuş. Bir kulüp aynı hatayı 2 kere neden yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Midjo tarzinda değil haciahmet oliviera tarzında zaten
Mitdsjö gitmeden üstüne adam alınmaz bence Başak'ta cash para var twitterda da bitmek üzere deniyor zaten.Pişman olabiliriz
Başakşehir de parlarsa seni ben doverimoliveraya su mesajini yollayayimda seni bir guzel dövsün ya
Bu adam 35'te gelse bile hayır demem sanırım.Bize lazim olan skorer OS oyuncusu tam olarak
![]()
Téji Savanier - Spielerprofil 25/26
Téji Savanier, 34, aus Frankreich ➤ Montpellier HSC, seit 2019 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 1,00 Mio. € ➤ * 22.12.1991 in Montpellier, Frankreichwww.transfermarkt.de
Başakşehir anadoludan alınmayacak topçu Ndayishimiye'yi 16'ya satıp yerine yine anadoludan alınmayacak topçu Amir'i alıyormuş. Bir kulüp aynı hatayı 2 kere neden yapar.
3 hafta sonra bizle maclari var. Fenere saldılar maçı bize asilirlarIsmail Kartal zu Antep
Fb 2 gibi takim
Neden futbol?Midjo tarzinda değil haciahmet oliviera tarzında zaten
Senin gibilere ogretmek için.Neden futbol?
Hacıahmet demek oliveyra gibi :red:Senin gibilere ogretmek için.
Oyunu yönlendiriyor. Konya'da en göze batan oyuncu. midjo daha iyi dersin sen simdiHacıahmet demek oliveyra gibi :red:
Sen ya sergio yu ya da ahmeti hiç izlememişsin barış. ikisini de izlememiş olabilirsin ama o kadar değildir dedim.Oyunu yönlendiriyor. Konya'da en göze batan oyuncu. midjo daha iyi dersin sen simdi
Dedi Abdulkerime vasat diyen EmrahSen ya sergio yu ya da ahmeti hiç izlememişsin barış. ikisini de izlememiş olabilirsin ama o kadar değildir dedim.
etiketlere bakmak yerine oyuncu izlemeyi tercih ediyorum hocam. Yoksa transfermarkt'tan, fifa'dan falan yaparız transferleri zaten scout ekibine gerek kalmaz.mantiga bak
nadiayede satildi o paralara brumada
istermisin?
ben istemem
bazen böyle sacma sapan transferleri avrupa kulupleri yapiyor
eee vasat.Dedi Abdulkerime vasat diyen Emrah