Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etkiletlere bakmak yerine oyuncu izlemeyi tercih ediyorum hocam. Yoksa transfermarkt'tan, fifa'dan falan yaparız transferleri zaten scout ekibine gerek kalmaz.

benim transfer istegim hic degismedi senelerdirde bunu savunurum, ayriyeten bu yaz yaptik basarili olduk cok sukur yani nazar degmesin simdiye kadar super gitti

ya 19-22 yas araligi potansiyelli genc
yada kendini kantilamis yildiz oyuncu

25 -30 yasinda sezonluk parlayan ne idugu belli olmayan adamlardan istisnalar kaideyi bozmaz bize yarar gelmedi

erinç: icardinin bonservisinde bi problem yokmuş, bonservis basında çıkan rakamlarla alakası yokmuş, uğraşılan tek şey yıllık maaşıymış

benim transfer istegim hic degismedi senelerdirde bunu savunurum, ayriyeten bu yaz yaptik basarili olduk cok sukur yani nazar degmesin simdiye kadar super gitti

25 -30 yasinda sezonluk parlayan ne idugu belli olmayan adamlardan istisnalar kaideyi bozmaz bize yarar gelmedi
Nelsson u tarif ettin

Forumun 2 bunağı kapışıyor

İzleyelim

1674646699397.webp

Bu adam 35'te gelse bile hayır demem sanırım.
Bu adam dogdugu sehire asik olmasina kurban gidecek ve kariyeri boyunca underrated olarak anilacak maalesef. Montpelliere olan aski sayesinde hiç büyük bir transfer yapamadi. Milli takima cagrilmamasi da çok sacma. Bu saatten sonra da büyük bir transfer yapacagini düsünmüyorum muhtemeln bir kaç yil icerisinde kariyerini montpellierde sonlandirir.

denge tutturmak lazım bence renktaş. Hangi profil olursa olsun takımı öyle doldurunca sorun çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt