Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.460
- 77.781
- 4.218
Kesinlikle katılıyorum Haci ve Haji'yi uygun maliyetlerle kadroya katmak lazımamir hacıahmetovic ve hacı rayt takıma seviye atlatır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum Haci ve Haji'yi uygun maliyetlerle kadroya katmak lazımamir hacıahmetovic ve hacı rayt takıma seviye atlatır
amir hacıahmetovic ve hacı rayt takıma seviye atlatır
Kesinlikle katılıyorum Haci ve Haji'yi uygun maliyetlerle kadroya katmak lazım
Konyaspor'dan Abdülkerim'i aldık yani vasat olduk diyorsun ülkede Abdül dışında alınabilecek 2 adam daha var biri Haci diğeri Hajivasatlasalim yani
bakin syöle adamlari doldurup sonra gercekten yarar saglayacak adamlari alamiyoruz
En azından ihtiyaç duyulduğunda ilk 11 seviyesinin fazlaca düşmesine engel olurlar ki bu sezon için şu anki ihtiyaç tam da budur...amir hacıahmetovic ve hacı rayt takıma seviye atlatır
Konyaspor'dan Abdülkerim'i aldık yani vasat olduk diyorsun ülkede Abdül dışında alınabilecek 2 adam daha var biri Haci diğeri Haji
Abdülkerim'in pasaportu yabancı olsa Abdulkovic olsa 2.8 m euro'ya değil 15 m euro'dan aşağı vermezlerdi o zaman da alamazdın önemli olan kalite, yaşı ve potansiyeldir takıma katacaklarıdır pasaportun hiçbir önemi yok. Haji ABD milli takım oyuncusu 4 sene sonra Dünya Kupası var orada tam parlarsa 30-40 bile verirler en kötü performansında bile aldığın paraya satarsın Diagne gibi 13 verip 27 yaşında adamı almıyorsun.türk topcular denklem disi kardesim
ayni tefeye koyup durmayin
ugur ciftci ayarinda bir ulf ciftson alsak yangin yapardim
Yav ne vasatı. Biri direkt bosna mt 11inde diğeri de amerikada girmeye başladı. İki milli takımında seninkinden önde, ayrıca amir gibi oyuncu bi tek sergio var takımında.vasatlasalim yani
bakin syöle adamlari doldurup sonra gercekten yarar saglayacak adamlari alamiyoruz
hacuahmet bize lazım olan bi topçu mu murpHacıahmet Konya'dan ayrilmis. Bir daha orada forma giymez. istekli olursak bize satabilirler.
MLSe gittiYazın hergün Evander dönüyordu ne oldu o bebe?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Hacı Ahmet faydalı olur, Hacı Rayt olmaz gibi geliyor. Miço dayı 3.5 milyon euro'ya gereksiz bir transfer oldu. Adam ne 6, ne 8.hacuahmet bize lazım olan bi topçu mu murp