Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boriniyi biz almaliyiz. Seneye en azindan 1 forvet olur elimizde

Sınır devam edecekse uzun vadede Kazımcan as olmalı. Ona şans vermeliyiz. Sınır kalkarsa alınacak yabancıya göre ikisi de as olmayabilir.
1. Umarım Kazımcan beklentilere cevap verebilir. Altay' daki performansını baz alarak, transferi için 'nötr' görüş bildirmiştim; yeterli görünmüyordu ama fiziği müsait, yaşı genç olduğu ve yeni yeni bek pozisyonuna devşirildiği için denenebileceğini düşünmüştüm. Bizde de aşırı ürkek başlamasına rağmen, oynadığı son birkaç maçta bu seviyelerde tutunabileceğine dair emareler göstermiş olmasını memnuniyetle karşıladım elbette. Ancak duruma gerektiğinden fazla iyimser bakılması, kulüp ve kendisi için olumsuz sonuçlar doğurabilir, diye endişe ediyorum; henüz ispat ettiği hiçbir şey yok zira...Uğur alınır, Kazımcan formayı kaptırmazsa da sevinmek gerekir, Uğur boşa alındı diye üzülmek yerine...

2. Hep diyorum; Futbol Dünyasında oyuncu havuzu en dar mevkii solbektir. Diğer mevkilerde sağ ya da sol ayaklı olmak ya hiç fark etmez, yahut az fark eder. Ama en çok da beklerin düz ayaklı olması tercih edilir. ''Hollanda MT as solbeki, EPL etiketli PVA'' un hali ortada; keza ondan önce getirdiğimiz sıska...Ne zannediyorsunuz? Yabancı sınırı kalktığı anda Dünyanın en iyi futbolcuları -sudan ucuza- buraya mı yağacak?!..(Şahsına söylemiyorum, futbol kamuoyundaki abartılı algıya dikkat çekmek istedim)...

FmgZ9fRWAAI-skm

O halde Konyanın scout raporlarını çalıp amir yerine düşündükleri ismi öğrwnmeliyiz

Hadziahmetovic Midtsjö ayarında bir oyuncu ciddi manada fazlasını görmüyorum. Yani orta saha planlamamızda böyle bir hamleye lüzum yok alıyorsak Van den Boomen gibi direkt Oliveira'nın ikamesi olacak bir oyuncuyu alalım. Ama bu transfer döneminde orta sahaya gelene kadar sol bek ve alternatif forvet daha önemli konumda.

Son düzenleme:
Midtsjö Konya'da Hadziahmetovic Galatasaray'da oynasa muhtemelen tersi yorumlar yapılıyor olurdu. Maksimum Midtsjö ayarında bir oyuncu ciddi manada fazlasını görmüyorum. Yani orta saha planlamamızda böyle bir hamleye lüzum yok alıyorsak Van den Boomen gibi direkt Oliveira'nın ikamesi olacak bir oyuncuyu alalım. Ama bu transfer döneminde orta sahaya gelene kadar sol bek ve alternatif golcü daha önemli konumda.
Miçöyle amirde en ufak benzerlik göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt