Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.944
- 102.095
- 5.238
yok Cenk Ergün fanatik valencia taraftarıymışAaaa cenk ergün vale-almeria maçını bu yğzden mi izledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok Cenk Ergün fanatik valencia taraftarıymışAaaa cenk ergün vale-almeria maçını bu yğzden mi izledi
belki arkadaşıdırUlan Fjörtfort 4 ay önce A takımla çıkmaya başlamış, adamlar tanıyormuş üstüne bir de analiz kasıyorlar. Çocuk 3-5-2 beki oynamış sadece.
Işte böyle...
Bu hususta katılabilirimyok Cenk Ergün fanatik valencia taraftarıymış
1. Umarım Kazımcan beklentilere cevap verebilir. Altay' daki performansını baz alarak, transferi için 'nötr' görüş bildirmiştim; yeterli görünmüyordu ama fiziği müsait, yaşı genç olduğu ve yeni yeni bek pozisyonuna devşirildiği için denenebileceğini düşünmüştüm. Bizde de aşırı ürkek başlamasına rağmen, oynadığı son birkaç maçta bu seviyelerde tutunabileceğine dair emareler göstermiş olmasını memnuniyetle karşıladım elbette. Ancak duruma gerektiğinden fazla iyimser bakılması, kulüp ve kendisi için olumsuz sonuçlar doğurabilir, diye endişe ediyorum; henüz ispat ettiği hiçbir şey yok zira...Uğur alınır, Kazımcan formayı kaptırmazsa da sevinmek gerekir, Uğur boşa alındı diye üzülmek yerine...Sınır devam edecekse uzun vadede Kazımcan as olmalı. Ona şans vermeliyiz. Sınır kalkarsa alınacak yabancıya göre ikisi de as olmayabilir.
Morutan morutanken cok iyidi
Ne zaman morutsan oldu cocuk bitti

Miçöyle amirde en ufak benzerlik göremedimMidtsjö Konya'da Hadziahmetovic Galatasaray'da oynasa muhtemelen tersi yorumlar yapılıyor olurdu. Maksimum Midtsjö ayarında bir oyuncu ciddi manada fazlasını görmüyorum. Yani orta saha planlamamızda böyle bir hamleye lüzum yok alıyorsak Van den Boomen gibi direkt Oliveira'nın ikamesi olacak bir oyuncuyu alalım. Ama bu transfer döneminde orta sahaya gelene kadar sol bek ve alternatif golcü daha önemli konumda.