Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borini de araya girmek lazım.

Almasak da fiyatı arttırıp fb’ye sağlam ve ucu yağsız kazık sokmuş oluruz en azından.

bu arada bursa bülbülü sahane film olmus ya dun izledim
son yillarda izledigim en iyi turk filmi
ayriyeten dr. fatih rolunde ki herif muthis oyuncu

cocuklugunu erdekde gecirmis biri olarak huzunledim ayriyeten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener'in Parma'lı sol bek için bonuslarla birlikte 8.5 M'ye anlaştığı haberleri var. Fener'in sol bek için böyle bir bonservis ödemesi cidden çok tuhaf, Ferdi solda zaten çok iyi oynuyordu keza o bölgede Alioski de fena oynamıyor süre bulduğunda. Almak üzere oldukları sol beki hiç bilmiyorum ama yani planlama olarak çok ideal durmuyor. Samet,Bruma ve sol bek için yaklaşık 16 M civarında bonservis ödemiş olacaklar ama kadroları 1 seviye ileri gitti mi dersek orası soru işareti.

Bugün mönşen şov yapar mı, semtte hava nasıl
Hava kötü.

Pazar günü statta bok gibi atmosfer varmış arkadaş öyle diyordu. Takım ondan bu kadar mala bağladı falan demişti.

Thuram oynarsa belki bir şeyler olur ama olmazsa yine saçma sapan bir maç çıkabilir ortaya. Çok gol olabilir bu maçta ama.

Hava kötü.

Pazar günü statta bok gibi atmosfer varmış arkadaş öyle diyordu. Takım ondan bu kadar mala bağladı falan demişti.

Thuram oynarsa belki bir şeyler olur ama olmazsa yine saçma sapan bir maç çıkabilir ortaya. Çok gol olabilir bu maçta ama.
Ms2 ve 3.5 üst düşünüyorum. 1-3 2-3 kazanacaj gibi mönşen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt