Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HY: "Birinci sorum, tribünden taraftara neden atladınız? İkinci sorum, elinize megafon aldığınıza pişman mısınız? Üçüncü sorum, 4 yılda 10 teknik adamla çalıştınız, neden? 70-80 transfer yaptınız, neden? Fatih Terim'in elini sıkıp, köprüyü geçtikten1 saat sonra sokak kabadayısı dediniz. Neden?"

HY: "Var'dakiler için fetöcü dediniz, neden? Bunları kulübe ben üye yapmadım laflarını Aziz Yıldırım'a neden söylediniz? Aziz Yıldırım'a fetö imasında mı bulundunuz?"

HY: "Geçen sene Bein ile kavga ettiniz, o gün o kurumda çalışan Hande Sümertaş'ı hedef aldınız, bugün ne oldu da barıştınız?"

HY: "Cincon diyen bir başkan vekiliniz var, bir başkan olarak buna bir yaptırımda bulundunuz mu?"

HY: "4.5 yılda tek kupa kazanamayan bir başkan olarak, taraftara ne söylemek istersiniz?"

HY: "Bir taraftar olsanız, 4.5 yıl kupa alamayan başkana neler söylerdiniz?"

HY: "Arzu ederseniz yarın Fenerbahçe'nin internet sitesinden yanıt verebilirsiniz, alıştınız zaten. Arzu ederseniz babala tv'de de yanıt verebilirsiniz."

GD: "Namus davası dediğiniz CAS davasını neden geri çektiniz?"

GD: "5 yıldızlı logoyu neden illegal şekilde kullanıyorsunuz?"

Erden Bey en büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksün.

Dijitali faklı dedi. Dijitalle alakalı 5-6 ay daha önceki yapılan anlaşmalardan çıkmakla uğraştık ve çıktık dedi. Bundan sonra Dijital ile alakalı projeleri de yakın zamanda açıklayacağız dedi. Nevzat'ın dediği için ise tüm salon sporlarını kapsayan bir proje ve imzalar atıldı ama henüz ham yakın zamanda bunu da açıklayacağız dedi. Burada imzalar atıldı ama ham kısmını pek anlamadım açıkcası ama açıklayınca öğreneceğiz artık. Ama sürpriz kısmı bunula ilgili. dijitali ayrı söyledi 6 ayda dijital geliri elde edemedik önceki anlaşmalardan çıkmakla uğraştık dedi çünkü. Hatta ileriki 6 ayda bu 250 milyon TL'lik zarar tablosunun da değiştiğini göreceksiniz bunlar gerçekleştikçe dedi.

GD: "5 yıldızı neden legalleştiremediniz?"

GD: "Eğer Ali Koç isterse, babala tv'ye ben de gelmek istiyorum."

bu 2 salak şimdi de aliçoya mı sarmış.

ali koc sarmış üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt