Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baranlami sampiyon olacagiz?

Stoper, solbek, 8 ve kanat sartoglusart

Nelsonun yedegi yok

Solbek yok (kazimcani ben begenmiyorum simdilik cok dengesiz)

Oliveranin yedegi yok

Kerem ve rashicanin yedegi yok
Ki biri suan cok formsuz

Ayriyeten hizli forvetimiz yok

Bu sene sampiyonluk herseyden cok daha onemli su fbye sampiyonluk verilmemesi gerekiyor
Sinan u19 maçlarını izliyormuş son zamanlarda. Baranın süperligte oynaması falan söz konusu olamaz diyordu. U19da bile defansif olarak sırıtıyormuş

Sinan u19 maçlarını izliyormuş son zamanlarda. Baranın süperligte oynaması falan söz konusu olamaz diyordu. U19da bile defansif olarak sırıtıyormuş
Baran konusunu bilmem de altyapıdan çıkanları ara ara takip ediyorum çoğu 2.ligde bile yedek kalıyor. İsmi çok anilmayanlar süre buluyorlar yine göz onundekiler yedek

Mikail Okyar mesela burada 3 5 kişi ancak hatırlar 2 sene önce U19 U21 de takılıyordu dün baktım Pttde düzenli oynayan bir tek o vardi

Baran konusunu bilmem de altyapıdan çıkanları ara ara takip ediyorum çoğu 2.ligde bile yedek kalıyor. İsmi çok anilmayanlar süre buluyorlar yine göz onundekiler yedek

Mikail Okyar mesela burada 3 5 kişi ancak hatırlar 2 sene önce U19 U21 de takılıyordu dün baktım Pttde düzenli oynayan bir tek o vardi
Sinan da aynısını diyor. Çoğu tff 2.ligte yedek bekler diyor. Biz çok abartıyoruz galiba bu çocukları. Ama şimdi sanki bi değişiklil var dedi, kısa ve teknik fetişini bırakmış bizimkiler biraz daha kalıplı gençler almaya başlamışlar sanırım

Baran Aksaka için değildir bu adam zaten u19'da oynamıyor artık. En son FB maçında oynadı derbi diye onda da gayet iyi oynadı diye biliyorum, ondan önce geçen sene Kasım ayından beri oynamadı alt yapı maçlarında. Hamza Akman yada başka biri için demiş olabilir sanki bunu. Çünkü oynamadı adam uzun zamandır altyapı maçlarında yani.

Baran Aksaka için değildir bu adam zaten u19'da oynamıyor artık. En son FB maçında oynadı derbi diye onda da gayet iyi oynadı diye biliyorum, ondan önce geçen sene Kasım ayından beri oynamadı alt yapı maçlarında. Hamza Akman yada başka biri için demiş olabilir sanki bunu. Çünkü oynamadı adam uzun zamandır altyapı maçlarında yani.
Yok baran için de dedi. Hamza için zaten söylüyor

baran aksaka nerelerde olacak göreceğiz 2 seneye:sneaky:

:crushed: ay ay terim varkende içimde tutaydım keske herseyi,nazar degdirdim.şimdi konusamıyorum

Bizim taraftar manyak ya sgfhj
Bu da deli. Tencere kapak olduk.
🤣🤣

Açılmadı sanırım. Bilal Soydaş canlı yayın açmış sgfjjjj

Screenshot_2023-01-26-02-48-24-988_com.google.android.youtube.jpg

Lucas Moura'yı Roma istiyomuş biz de teklif yapmışız ama kabul etmemiş gelen teklifleri.Şimdi biraz Tottenhamlı taraftarların yorumlarına baktım Roma'nın teklifini kabul etmesini istiyolar yav :D

Sanki istiyorduk ay dotum

Git brezilyada ki tarikatinda rahibine yasla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt