- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
@Sami Karakoç ve @Kolpa Kemal Kürek aktardim zaten biliyolla. Dogrulugu da cikti. Istedigimiz oyuncu büyük karaktersiz insallah olmaz deniliyo10 like a dün gece aldigim haberleri aciklarim. Birinci agizdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sami Karakoç ve @Kolpa Kemal Kürek aktardim zaten biliyolla. Dogrulugu da cikti. Istedigimiz oyuncu büyük karaktersiz insallah olmaz deniliyo10 like a dün gece aldigim haberleri aciklarim. Birinci agizdan
Like×10 Açıkla hadi@Sami Karakoç ve @Kolpa Kemal Kürek aktardim zaten biliyolla. Dogrulugu da cikti. Istedigimiz oyuncu büyük karaktersiz insallah olmaz deniliyo
@Sami Karakoç ve @Kolpa Kemal Kürek aktardim zaten biliyolla. Dogrulugu da cikti. Istedigimiz oyuncu büyük karaktersiz insallah olmaz deniliyo
O hiyar bu sabah fransaya gidecekti medi check icin. Kafasi esip gitmedi. 6 Mio deniliyoSami yazdı zaten, tibidi miydi neydi
O hiyar bu sabah fransaya gidecekti medi check icin. Kafasi esip gitmedi. 6 Mio deniliyo
Yapar mı yapar niye yapmasınGökhan Dinç: "Galatasaray'daki köstebeğin kim olduğunu herkes biliyor, bu kişinin Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas olduğu iddia ediliyor."
Taşlar yerine oturmaya başladı
Nereye gelsinburak elmas madem bi operasyondu bize yapılan,o zaman fatih terim geri gelsin
Alp'in kankası mı, Burak'ın mı? Alp ise Alp'in kendisi de orada program yapıyorBu adamın kankasi, murat zorlu mu ne, sports digitalde fb programı yapıyor,
Fatih hocam artık keyfine baksın eski öğrencisi takımın başında emaneti devraldı bundan sonra hoca tatilini yapsın.burak elmas madem bi operasyondu bize yapılan,o zaman fatih terim geri gelsin
Birlikte yapıyorlar. Elmas bize başkanken Burak diye konuşuyorlardı. Çocukluk arkadaşıymış bunlarBu adamın kankasi, murat zorlu mu ne, sports digitalde fb programı yapıyor,