- 2 Temmuz 2011
- 132.657
- 55.589
- 5.338
ahahha,nasıl oltaya geliyosunuz : )gerek yok fatih hocaya zatenFatih hocam artık keyfine baksın öğrencisi takımın başında emaneti devraldı bundan sonra hoca tatilini yapsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahha,nasıl oltaya geliyosunuz : )gerek yok fatih hocaya zatenFatih hocam artık keyfine baksın öğrencisi takımın başında emaneti devraldı bundan sonra hoca tatilini yapsın.
Alp'in kankası mı, Burak'ın mı? Alp ise Alp'in kendisi de orada program yapıyor
ali koç beyin progresine falan bi bakayım,kendisini ve fbyi ne gibi şeyler bekliyo bi görelim
özele bakBu oyuncu değil mi dediğin ? Videosuna baktım da ii gbi
Bu posttan sonra haberin doğru olma ihtimali hayli arttı.yalandır yav
belmas başarısız olup çekildi kenara
böyle işlere kalkışması için bir sebebi yok.
Taşlar yerine oturmaya başladı
Le Marke kaçtır senin paylaşımları yürütüyor sanırım yaw
Onun ben..Bıktım bu zırtolardan yawLe Marke kaçtır senin paylaşımları yürütüyor sanırım yaw
delil var mı heis. birazda onlara küfredelim
en son 2021de ileri tarihe bakmıstım,forumdan bilerek ceza aldıgım dönemde.o zaman 6-8 puandan geri döneceğimizi biliyodum,hatta mayıs 2021deki malatya macında onyekuru damga vuracaktı.ama onyekuru sakatlıgından oynamadı,bi daha bende ileri tarihe bakmadım bizimle ilgili.Nisan ayında gerileme dönemi var mı bak bakalım sergii.![]()
Bundan sonra Burak adında bir kişinin kulübe girmesi yasaklanmalı! Hain çıkıyorlar.