- 3 Haziran 2015
- 53.818
- 61.797
- 3.963
Gerginim Can daşKeyifler nasıl Kemal'im.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerginim Can daşKeyifler nasıl Kemal'im.
HayırdırGerginim Can daş
Sadece şampiyonlukla alakası yok. Yıllardır har vurup harman savuruyorlar.Şampiyon olan batıyor bizim ülkede
Yarin oynayacagimiz maçta 90 dakika boyunca yasayacagim heyecani düsünüyorumHayırdır
evet gravilion ile basladık.bakalım thauvin hamlesi gelecek mi?gomisle cok yakınmıs ve onu cok seviyortetikte ol transfer haberleri içinverdiğim tarihe yaklastık
Fethiyede çok fena yağmur var orası nasılarkadaşlar ben bi sakal trasımı olayım.sarı kıllar sardı yüzümü.sonra alışverişe gideceğim,gelirim
Sarı saçlarından sen suçlusunarkadaşlar ben bi sakal trasımı olayım.sarı kıllar sardı yüzümü.sonra alışverişe gideceğim,gelirim
Sol bek de müldür haric ilk 11 girecek yok. Müldür bile zorlanir Kazimcan karsiSol bek dışında, ilk 11 e transfere gerek var mı?
Sakin kalmaya bak Kemal'im. Olmadı hakeme sövüp rahatlarsın biraz.Yarin oynayacagimiz maçta 90 dakika boyunca yasayacagim heyecani düsünüyorum
1 milyar borçları varken Sörloth ve Yusuf'tan 30 milyon kazandılar; üstüne Abdülkadir, Bakasetas, Uğurcan'a falan çift hane teklifler geldi. Oynatmadan Ahmetcan'dan 10 milyon kazandılar, şampiyon oldular falan. Tamamen mallık şu duruma gelmek.Sadece şampiyonlukla alakası yok. Yıllardır har vurup harman savuruyorlar.
Elleri kucuk![]()
Polonyalı gazetecilere göre, 20 yaşındaki Kacper Bieszczad Galatasaray İstanbul'a transfer olmaya çok yakın! 'Yeni Szczęsny' olarak adlandırılan Polonyalı kaleci, Polonya Premier Ligi'nde harika bir performans sergiliyor. Bieszczad, Polonya kulübü Zagłębie Lubin'de mükemmel bir savunma yapıyor ve aynı zamanda Polonya genç milli takımında oynuyor. Yakında üst düzey milli takıma çağrılması muhtemel.
Bieszczad büyük ilgi görüyor ancak büyük olasılıkla Türkiye'ye gidecek. Polonya medyasına göre Bieszczad, Fernando Muslera'nın halefi olarak lanse edildi. Galatasaray'ın Bieszczad için yaklaşık 1 milyon Euro ödemesi bekleniyor.
Meczyki
Portal sportowy oferujący najwięcej! Newsy, publicystyka, wyniki na żywo, statystyki, tabele, typy, memy - znajdziesz u nas wszystko!www.meczyki.pl