Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 3.015
- 2.083
- 498
Yerli kuralı oldukça yabancı sol bekten verim almayı unutalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bismillah, adam ilk kez sakatlandi. Kopenhag macinda oynamasa uzamazdinelsson en azindan sakatlanmıyor
davinson’a güvenmem ben. 1 maç var 4 maç yok. oynadiginda da takimin en iyisi garip bi çar
Murat mı küsmüş kime laMurat durmaz gibi tertemiz birini mi küstürdünüz ??
Hem bizim seviyemizde değil hem de sağlam pabuç değilFransa altyapılı adamımız hazır ya işte, maliyeti de uygun; Kevin Rodriduez![]()
Kevin iyidir de gidecegi yer bellidir bence onun
Nelson icin de haber cikmiyor
hem fikiriz üstad, nelsson’u en cok elestirenlerdenimdir sanirimNelsson cok düz topcu, oyunu acamiyor hep geri pas
Atmasyonlardan kacınalım ne sürekli sakatı ulan 2 maç kacırdı diyr kronik mi belledin adamıhem fikiriz üstad, nelsson’u en cok elestirenlerdenimdir sanirim
Ama davinson sıkıntılı adam. Oynadıgı her maç belki 8.5-9 ile oynuyor ama güvenip sezona giremezsin sürekli sakat herif. Sağlam stoper şart arkasına. Gerçi cl yok artık kaan da idare eder orayi
Bariş bey ile münakaşaya girmişMurat mı küsmüş kime la
1 mac var 4 mac yokmus simdi birsey derdim yanelsson en azindan sakatlanmıyor
davinson’a güvenmem ben. 1 maç var 4 maç yok. oynadiginda da takimin en iyisi garip bi çar
Kevin iyidir de gidecegi yer bellidir bence onun
HayırBariş bey ile münakaşaya girmiş
Küsmüş müdür ki?
Ligde son maçına kasım’da çıkmış üstadAtmasyonlardan kacınalım ne sürekli sakatı ulan 2 maç kacırdı diyr kronik mi belledin adamı
kes lan
Takım olarak bilmiyorum da anlasmıstır biriyle o yonden dedimNereye gider rtas
Nelsson a laf ettirmemYakisdiramadim sana