- 18 Mayıs 2011
- 52.969
- 56.841
- 4.613
keremi severmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keremi severmisin
gecenlerde Murat Baylak ile icardiyi acimasizca elestirdigin icin uzgunmusun ?Burhancan Terzi: "Icardi'ye kalsa halen oynamak istiyor."
Icardi konusunda ben Icardi hariç kimseyi eleştirmedim.gecenlerde Murat Baylak ile icardiyi acimasizca elestirdigin icin uzgunmusun ?

Burhancan Terzi: "Angelino opsiyon konusunda Leipzig ile görüşme yapılmıştı Leipzig karşı çıkmıştı. Galatasaray bugün satın alma opsiyonunu kullanıp yaz ayında satma planıda olabilir piyasası olan bir oyuncu."
İşte nasıl ve neden içerdeyiz şampiyon olan biz ucl geliri alan biz ama bonservis veremeyen biz ,ve bir kişi bile.bunu çıkıp aciklayamiyor limit mimit diyorlarda en başından beri inandırıcı gelmiyor banaBu
Valla bu islerin nasıl olduğunu bilmiyorum ama transfermarkta göre Onların gelir gider dengede , biz 12m içerdeyiz , belki bundandir.
Satmayı çok iyi biliyoruz ya, 6 milyona alırsak yazın 1 milyona kiralarız 10 milyon opsiyon koyduk diye dolanırız olacağı bu olur.Burhancan Terzi: "Angelino opsiyon konusunda Leipzig ile görüşme yapılmıştı Leipzig karşı çıkmıştı. Galatasaray satın alma opsiyonunu kullanıp yaz ayında satma planıda olabilir piyasası olan bir oyuncu."
iste bende onu soruyorum icardiyi elestirdigin icin uzgunmusun ?Icardi konusunda ben Icardi hariç kimseyi eleştirmedim.![]()
Icardi'yi eleştirdiğim için niye üzgün olayım halen kızgınım Alanyaspor maçı hariç 2 aydır top oynamadı. 1 ay dinlenmiş olsa ayağını iyileştirse zımba gibi dönüp kadıköy'de maçı kazandıracaktı. Birde halen oynamaya çalışıyormuş otursun 2 hafta dinlensin.iste bende onu soruyorum icardiyi elestirdigin icin uzgunmusun ?

1 ay dinlense duba gibi olur gelirdi ne zimbasi , her futbolcularin inisi cikisi olur sezon basinda makine gibiydi , etmeyin eylemeyin bir kac maclik form dusuklugundan dolayi elestirmiyelim Umutcugum sen okumus adamsin etmeIcardi'yi eleştirdiğim için niye üzgün olayım halen kızgınım Alanyaspor maçı hariç 2 aydır top oynamadı. 1 ay dinlenmiş olsa ayağını iyileştirse zımba gibi dönüp kadıköy'de maçı kazandıracaktı. Birde halen oynamaya çalışıyormuş otursun 2 hafta dinlensin.![]()
Anımsadım biraz da hemen sönmüştü haberler@Ahmet Usta
soyle bir haber gecmisti forumda
Atakan Karazor
Doğum tarihi/Yaş: 13 Eki 1996 (25) Doğum yeri: AlmanyaEssen Uyruk: Turk Boy: 1,91 m Mevki: Önliberowww.gscimbom.com.tr
Sene başı duba gibiyken zaten ona rağmen sürekli zımbalıyordu şimdi sene başına göre daha fit ama top kontrolleri, vuruşları, sıçramaları, ivmelenmesi bunların hiçbirini yapamıyor ayağına vurdukları iğne ya komple uyuşturuyor hissetmiyor başka açıklaması yok.1 ay dinlense duba gibi olur gelirdi ne zimbasi , her futbolcularin inisi cikisi olur sezon basinda makine gibiydi , etmeyin eylemeyin bir kac maclik form dusuklugundan dolayi elestirmiyelim Umutcugum sen okumus adamsin etme

Bemrahh durr daha yeni geldik bea@Ahmet Usta ya saplayıp, transferleri getirmeyi