Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benficayı en son izlediğimde bizle oynamışlardı

rafa silva hiç izlemedim sanırım

en iyisi kamada hem yaş olarak hem bizim takım a daha uyumlu

ben aslında pek hoşlanmam son toplarda çok saçbaş yolduruyor ama başka adamda yok

skor ve dinamizm katar en azından

Kariyeri boyunca portekiz gibi savunma olmayan ligten oyuncu gelmesi dogrumu bilemedim braga benfica haric takimda oynamamis rafa silva bizim lig kasap gibi top gostermezler

Diego Forlan gibi 9.5 tan 10 numara olacak elinde

ben yerli yedek sag bek lazim diyordum, yavas yavas onu da revize etmek gerekiyor.
dün kaan ayhan'in gösterdigi performansi sag bekte zeki celik olsa gösterebilir mi?
+zeki epey maas aliyor

sol beke adam akilli bir yabanci almaya bakalim. yedek olarak baris alper götürür orayi. hatta sag ve sol bekte kaan ve baris fark etmez iki tarafta da oynar, nede olsa bizim cengaverler. kaan icin aslinda birinci etapta gecen sene planladigimiz stoper bölgesi en uygunsuz bölgesi gibi duruyor. tüm yeteneklerini bekte ve orta sahada rahatlikla sergileyebiliyor.

yaz dönemi yerli stopere de gerek yok gibi geliyor bana. emin falan var metehan var. var oglu var.
baris alper'i yaz dönemi bekten cikaracaksak levent mercan / ridvan yilmaz / yusuf özdemir üclüsünden biri alinabilir. suan icin defansta elzem olan as sol bek devre arasi.

arka taraf epey saglam oldu yav. hoca ndombele'den faydalanirim, yeter diyorsa yükselen demirbay'la birlikte kale, sag bek, stoper, transferli sol bek, defansif orta saha ve merkez orta saha tamamdir vallahi.

Kamada mutsuzken çökelim ait olduğu yer 10 numarayı verelim. Nagatomo işi çözsün bizle iyi zamanları var bir telefon açsın.

Bu herif beni korkutuyor ya. bjkye gelen kagawa performansı verir diye ödüm kopuyor. Isınamadım bu adama nedense. Ama tabi bitik Mertensten iyidir heralde diye teselli ediyorum kendimi

acil ihtiyac listesini revize ediyorum:

1 yabanci baba sol bek
1 yabanci baba forvet arkasi

oliveira ve angelino'yu listeden siliyoruz.

hoca ndombele yeter diyorsa daha da orta sahaya gerek yok. demirbay düzeldi + berkan hamlesinden sonra epey profilimiz olustu orada. gaza geldim birden.

3.opsiyon icardi hemen dönmeyecekse ve ziyech gitmek istiyorsa kanat-forvet biri alinabilir ama transferde isin b.kunu cikarmamak lazim. fazla transfer her zaman fayda vermeyebiliyor. eldeki kadromuz kaliteli.

Lazio Kamada‘yla niye sadece 1 yillik sözlesme yapmis yav? Daha gencecik adam. Bana biraz tuhaf geldi.

Yazin da bonservisi elindeyken aylardir hic bir kulüple anlasamamisti. Yetenekli bir topcu ama karakteri soru isareti.

vıcık vıcık antin kuntin transferlere gerek yok
bizim tarihimizde riera disinda tutan ispanyol oyuncu olmadi
teknik kapasiteleri cok yüksek ama hocanin oynattigi oyun tempo ve fiziksel temasa yönelik
transfermarkt piyasa degeri yüksekligine göre yaptigimiz her transfer tutmadi simdiye kadar

Kamada denen japon da bir yamuk var iyi arastırılmalı herif yazın proje vs diye orda burada dolandi lazioya ya gitti orada da oynamadı ayrıca paragozde bir herif gibi geliyor

Lazio Kamada‘yla niye sadece 1 yillik sözlesme yapmis yav? Daha gencecik adam. Bana biraz tuhaf geldi.

Yazin da bonservisi elindeyken aylardir hic bir kulüple anlasamamisti. Yetenekli bir topcu ama karakteri soru isareti.

aç fb maçını izle frankfurtla oynadıkları

8-2 bitecek maç onun yüzünden berabere bitti

son tercihleri, egoistliği saçbaş yolmuştum

ama çok çalışkan ve hep pozisyona giriyor

biraz keremi andırıyor

yazarken ulan keremin japon versiyonunumu istiyorsun diye kendi içimde bi ikileme düştüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt