Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey gidiyorsa zeki alınmalı, angelino gidecekse rıdvan şart, kaleye yerli kaleci şart artık yapacak bir şey yok, 11i full yabancı yaparak yedek kalitesini düşürmüş oluruz
Kalede yerli bir çöp durup kale kalitesi düşecegine yedek kalitesi düşsün ayrica apo vs oynayacagindan 11 yabancı ilede çıkılmaz zaten

Şu aldığımız transferler verimsiz olayına baktım
KDB
1704965192999.png

Bakambu
1704965234228.png

Zaha
1704965257591.png

Ziyech
1704965279422.png

Davinson 1 golü var ayrıca.
Geriye Ndombele ve Angelino kalıyor. Angelino için hala söyleyeceğim bize hiç gelmemiş olsa ve bugün adı geçse genel olarak kabul görecek birisi.
Edit: veriler lig içinden.

Elimizde Abdülkerim ve Kerem var çok şanslıyız bu konuda. Yeni kural zaten 3 sezon 12 yabancı 3 sezon sonrasını düşünmeye gerek yok burası Türkiye.

Yabancı
Yabancı-Yabancı-Abdülkerim-Yabancı
Yabancı-Yabancı
Yabancı-Yabancı-Kerem
Yabancı
9 tane ilk 11 oynayacak yabancı + 3 tanede yedek yabancı gayet iyi. Burada tek sıkıntı bazı mevkilerin yedeğini yerli iyi kalitede adam yapacaksın. Misal sağ bek Zeki alınmalı bana göre. Keza sol bek Rıdvan veya onun ayarında gurbetçi bir yerli şart.

Defans sıkıntımız yok Emin dönecek, Kaan gibi jokerin tanrısı var.

Yedek 3 yabancıyı biri forvet biri orta saha olarak kullanmamız lazım, 1 taneside defans olabilir kritik mevki. Kaan çok rahatlatıyor elimizi ister osa kaydır ister defe. Kanatları yerli yapacağız mecburuz.

Elimizde Abdülkerim ve Kerem var çok şanslıyız bu konuda. Yeni kural zaten 3 sezon 12 yabancı 3 sezon sonrasını düşünmeye gerek yok burası Türkiye.

Yabancı
Yabancı-Yabancı-Abdülkerim-Yabancı
Yabancı-Yabancı
Yabancı-Yabancı-Kerem
Yabancı
9 tane ilk 11 oynayacak yabancı + 3 tanede yedek yabancı gayet iyi. Burada tek sıkıntı bazı mevkilerin yedeğini yerli iyi kalitede adam yapacaksın. Misal sağ bek Zeki alınmalı bana göre. Keza sol bek Rıdvan veya onun ayarında gurbetçi bir yerli şart.

Defans sıkıntımız yok Emin dönecek, Kaan gibi jokerin tanrısı var.

Yedek 3 yabancıyı biri forvet biri orta saha olarak kullanmamız lazım, 1 taneside defans olabilir kritik mevki. Kaan çok rahatlatıyor elimizi ister osa kaydır ister defe. Kanatları yerli yapacağız mecburuz.
kerem gitti bu karardan sonra palam. Apoyu da tutmazlar

Yeni kuralla transfer de kısıtlanır.

Şu an sözleşmeli adam alsan yazın birini göndermek zorunda kalacaksın.

Şu aldığımız transferler verimsiz olayına baktım
KDB
Ekli dosyayı görüntüle 230373
Bakambu
Ekli dosyayı görüntüle 230374
Zaha
Ekli dosyayı görüntüle 230375
Ziyech
Ekli dosyayı görüntüle 230376
Davinson 1 golü var ayrıca.
Geriye Ndombele ve Angelino kalıyor. Angelino için hala söyleyeceğim bize hiç gelmemiş olsa ve bugün adı geçse genel olarak kabul görecek birisi.
Edit: veriler lig içinden.
ŞLde alınan puanlarda Zaha, Ziyech ve Tete’nin etkileri fazla. Tabii daha fazlasını yapmalılardı ama Manchester maçlarını Zaha ve Ziyech olmasaydı kaybederdik ha bir de Onana :asd:

Hiç alakası yok. Zaten elinde Apo var 11 oynuyor. 2 yedek yabancı yazabiliyosun.

Günay
Kaan
Nelsson
Kazımcan
Barış Alper
Berkan
Demirbay
Eyüp
Kerem
Bakambu

Falan filan. Önümüzdeki sene içinde bu revize edilir ki zaten kural önümüzdeki sene geçerli. Elinde kaan,demirbay,barış alper gibi sonradan girip etki edeceklerde var.
Kaan demirbay barış var sadece bence. Kerem satılır, apo 11 zaten geriye yerli yok. Yerliyi beklerde kullanıp bence yedeğe hücum ve ortasaha oyuncuları atmak lazım. Görüyoruz bu sene torreiraya bişey olsa kara kara kim oynayacak diye düşünülüyor

ŞLde alınan puanlarda Zaha, Ziyech ve Tete’nin etkileri fazla. Tabii daha fazlasını yapmalılardı ama Manchester maçlarını Zaha ve Ziyech olmasaydı kaybederdik ha bir de Onana :asd:
Lig konusunda da verimsiz olayına karşıyım ben. Aldıkları dakikaya göre skora etkileri verimsiz denilemez sanki. Az süre almış olmaları hoca tercihi ya da sakatlıklardır.
Onana hep bizim rakip olsa keşke:asd:

Apo kalirsa, yedekte 2 yabancimiz olur. 1 yabanci herhalde yedek forvet olur cünkü adam gibi yedekte oturacak bir yerli forvet aklima gelmiyor.

2. yabanci acaba hangi pozisyonda olur? O oyuncu bence net joker tarzi biri olmali. Yani 2-3 pozisyon birden oyanayabilen biri mantikli olabilir. Ya iki kanat/10 no oynayabilen biri, ya defansta Kaan tarzi bir yabanci, yada OS'de hem Torreiranin yaninda, veya yerinde oynayabilen biri olabilir.

Lig konusunda da verimsiz olayına karşıyım ben. Aldıkları dakikaya göre skora etkileri verimsiz denilemez sanki. Az süre almış olmaları hoca tercihi ya da sakatlıklardır.
Onana hep bizim rakip olsa keşke:asd:
Zaha ve Ziyech’teki temel problem benim gözümde süre, düzenli oynasalar çok daha yüksek rakamlara çıkarlardı.

Ndombele dahi daha fazla süre olsa şu haliyle ligde çoğu orta sahadan iyi zaten. Bir de 424 zor bir formasyon, herkesi adapte edemiyoruz bu yapıya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt