- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Mangala düşmez. Nicolas Dominguez çek geç
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 m euro para harcama imkanımız olsa daha iyi bir seçenek bulabilirdik sadece Fred olarak bakmamak lazım gayet iyi bir para tabi Zaha, Ziyech, Ndombele, Tete bunlara verilen maaş sorunu var en azından Ndombele kiralık Ziyech kiralık biraz buradan kurtarıyoruz.Valla zahaya yillik en az 6 verdigimiz dusununce orta sahaya o parayi gommek daha mantikliydi. Fener devreye girmeden daha ucuza kapatabilirdik. Fred de degil asil para harcamamiz gereken yerlere harcamadik maalesef parayi.
Neden yapamasınlar? Geçtiğimiz sezon Erden Timur Alanya maçından sonra çıkıp masaya yumruğunu vurduktan sonra gidişat tersine dönmedi mi?Takim senenin başından beri iyi bir futbol oynamıyor. Bunun en büyük sebebi Erden Timur'un yaptıgı transferler. Puan kayiplarinin sebebi kotu hakem yönetimleri olabilir ama kotu oyunun sebebi hakemler degil bence. İyi oynayan bir Galatasaray Sivasspor'u kotu hakem yönetime ragmen yenebilir.
Her sene şampiyonluk beklentim yok ama bizden kat kat ufak bütçeli Anadolu takimlarina karşı daha iyi oyun beklentim var.
Okan Hoca'nin mevcut kadroyu daha iyi oynatacak kapasiteye sahip oldugunu düşünmüyorum, o yüzden bu takıma mutlaka Hoca'nin oynattigi sisteme uygun 2 3 transfer yapılmalı.
Hemen hemen butun Turkiye Galatasaray'a karşı birlik olmuşken yönetimin takimi ezdirmemek icin yapabilecegi tek şey çok iyi bir kadro kurmak, onun disinda hiç birsey yapamazlar.
Hala aynı şeyler yazılıyor kulubün harcama limiti yoktu ve bonservis verilemedi bunun neresi anlaşılmıyor anlamıyor ki. Erden timur açıkladı bunu yazın. Birde 30 yaşındaki Fred'e 5 yıllık sözleşme ve 5 milyon euro yıllık vermek maktıklı yani sizin için.Gecen sene de on numara 8 numara sol bek diyorduk hala ayni yerdeyiz. Zaha yerine rashica ndombele yerine fredi baglasak daha iyi takim olacaktik.
Ben tam tersini düşünüyorum oturmuş bir kadroyla geçebilirsin eski düzende Arsenal gibi takımlar geliyordu artık en azından en güçlüsü PSV, Benfica oluyor ama yaz dönemindeki gibi belirsiz bir süreçle bu takımları geçmek zaten mümkün değil.2.olacak takım uclye gidemeyecek yahu hala daha 2.olan katılacak diyenlere gülüyorum 100 yılda bir kolay takımlar denk geldi onda bile zar zor çıktık onun dısında 2.takımlar katılamaz bizim ligten
sampiyon oldun oldun olmadın geçmiş olsun

12 milyona almışlardı birini ama o sol stoper. Sağ stoperlerinden pek memnun değiller gibi hatta Boly ciddi süre almış ki yaşı da belli ve sezon sonu ayrılacak muhtemelen bir de 2 stoperi milli takımda.Aynen istiyorlardı ama başkasını almışlardı tekrardan istiyor olabilirler.
CL formatı değişiyor o yüzden gelen takımlar daha kolay olacak diye biliyorum 2. olan takıma da.2.olacak takım uclye gidemeyecek yahu hala daha 2.olan katılacak diyenlere gülüyorum 100 yılda bir kolay takımlar denk geldi onda bile zar zor çıktık onun dısında 2.takımlar katılamaz bizim ligten
sampiyon oldun oldun olmadın geçmiş olsun
Kanatlarımız çizgiye basmıyor çünkü.rotasyonda bu kadar seçenek varken belki bunu söylemek kulağa saçma geliyor ama kanatlardan yeterince katkı alamıyoruz.
zaha bey cizgide bekliyor top pasamin ayagina yuvarlanmak zorunda!Kanatlarımız çizgiye basmıyor çünkü.
Geçmişi bırakalım artık , yönetim transfer yaptı evet ama bizde istedik. Olan oldu.
Nelson takası ihtimali olabilir.Bizimkiler boey'i bayern'e satıp mangala'yı alacak bence yoksa mangalanın bonservisini karşılamamız imkansız.