Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangala düşmez. Nicolas Dominguez çek geç

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla zahaya yillik en az 6 verdigimiz dusununce orta sahaya o parayi gommek daha mantikliydi. Fener devreye girmeden daha ucuza kapatabilirdik. Fred de degil asil para harcamamiz gereken yerlere harcamadik maalesef parayi.
15 m euro para harcama imkanımız olsa daha iyi bir seçenek bulabilirdik sadece Fred olarak bakmamak lazım gayet iyi bir para tabi Zaha, Ziyech, Ndombele, Tete bunlara verilen maaş sorunu var en azından Ndombele kiralık Ziyech kiralık biraz buradan kurtarıyoruz.

2.olacak takım uclye gidemeyecek yahu hala daha 2.olan katılacak diyenlere gülüyorum 100 yılda bir kolay takımlar denk geldi onda bile zar zor çıktık onun dısında 2.takımlar katılamaz bizim ligten

sampiyon oldun oldun olmadın geçmiş olsun

Takim senenin başından beri iyi bir futbol oynamıyor. Bunun en büyük sebebi Erden Timur'un yaptıgı transferler. Puan kayiplarinin sebebi kotu hakem yönetimleri olabilir ama kotu oyunun sebebi hakemler degil bence. İyi oynayan bir Galatasaray Sivasspor'u kotu hakem yönetime ragmen yenebilir.
Her sene şampiyonluk beklentim yok ama bizden kat kat ufak bütçeli Anadolu takimlarina karşı daha iyi oyun beklentim var.
Okan Hoca'nin mevcut kadroyu daha iyi oynatacak kapasiteye sahip oldugunu düşünmüyorum, o yüzden bu takıma mutlaka Hoca'nin oynattigi sisteme uygun 2 3 transfer yapılmalı.
Hemen hemen butun Turkiye Galatasaray'a karşı birlik olmuşken yönetimin takimi ezdirmemek icin yapabilecegi tek şey çok iyi bir kadro kurmak, onun disinda hiç birsey yapamazlar.
Neden yapamasınlar? Geçtiğimiz sezon Erden Timur Alanya maçından sonra çıkıp masaya yumruğunu vurduktan sonra gidişat tersine dönmedi mi?

Ben de normalde takımın iyi olup hakemi de yenmesi gerektiğini düşünen biriyim ama bu sezon bu düşüncem geçerli değil, çünkü rakibin 4 bir yandan her türlü şaibeyi yapıyor ve sen sadece susuyorsun. Emin ol, bir tane adam akıllı çalışma yapılıp barkovizyon ile çarşaf çarşaf sunulsaydı, adam gibi kamuoyu oluşturulsaydı, taraftarı arkasına alsaydı bu kadar ileri gitmeyebilirdi bu işler. Twitter sayfaları bile yapıyor bunları, gidip 1 tanesiyle bile anlaşsalar kralını yapar, teslim ederlerdi. Her hafta 2 penaltısı verilmeyen takım olur mu, nerede görülmüş böyle birşey? Icardi'nin ayağını Bjk maçında kırmaya yeltendiler, penaltıyı alamadığımız gibi Icardi'yi de orada bıraktık, adam o maçtan sonra bitti. Yetmedi senin esas rakibinin stoperi Icardi'ye tokat attı, direklere vuruldu gene penaltı alamadın ve adam tamamen iptal oldu. Yani şimdi soruyorum, yönetimin bunca adiliğe karşı yapacağı tek şey transfer yapmak mı gerçekten? Nerede kendi oyuncusunun sağlığını, takımının emeğini korumak? Bunlar olurken bu adamlar nerede? 20 küsür milyonun destek verdiği kulübü yönetiyorsun, sadece takıma topçu alarak kulüp yönetilmez, yöneticilik bu değil. O kitleyi harekete geçireceksin ki, birşeyler değişsin, yoksa takıma Mbappe, Bellingham alsan yine de boş.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene de on numara 8 numara sol bek diyorduk hala ayni yerdeyiz. Zaha yerine rashica ndombele yerine fredi baglasak daha iyi takim olacaktik.
Hala aynı şeyler yazılıyor kulubün harcama limiti yoktu ve bonservis verilemedi bunun neresi anlaşılmıyor anlamıyor ki. Erden timur açıkladı bunu yazın. Birde 30 yaşındaki Fred'e 5 yıllık sözleşme ve 5 milyon euro yıllık vermek maktıklı yani sizin için.

2.olacak takım uclye gidemeyecek yahu hala daha 2.olan katılacak diyenlere gülüyorum 100 yılda bir kolay takımlar denk geldi onda bile zar zor çıktık onun dısında 2.takımlar katılamaz bizim ligten

Ben tam tersini düşünüyorum oturmuş bir kadroyla geçebilirsin eski düzende Arsenal gibi takımlar geliyordu artık en azından en güçlüsü PSV, Benfica oluyor ama yaz dönemindeki gibi belirsiz bir süreçle bu takımları geçmek zaten mümkün değil.

O zamana kadar oyunu oturtacaksak bu transfer döneminden geçecek yazın sil baştan dersek ilk ön elemede eleniriz.

Bu yaz Oliveira + Mertens yerine adam alınmadı bu ikisi oynadı Torreira sakatlandı son maçlara yetişti kırmızı gördü yoktu sağ kanat yine sorunluydu bir tek güven duyulan Icardi vardı zaten onun sayesinde geçtik. Zaha aldık sakattı Tete geldi kamp yamadı tonla sorun vardı bunlara rağmen iyi geçtik. :asd:

Aynen istiyorlardı ama başkasını almışlardı tekrardan istiyor olabilirler.
12 milyona almışlardı birini ama o sol stoper. Sağ stoperlerinden pek memnun değiller gibi hatta Boly ciddi süre almış ki yaşı da belli ve sezon sonu ayrılacak muhtemelen bir de 2 stoperi milli takımda.

Oy dingala dingala nasıl da koydu Mangala kaynana ordan bakıyor ağlama Osman ağlama

Geçmişi bırakalım artık , yönetim transfer yaptı evet ama bizde istedik. Olan oldu.

CL formatı değişiyor o yüzden gelen takımlar daha kolay olacak diye biliyorum 2. olan takıma da.

rotasyonda bu kadar seçenek varken belki bunu söylemek kulağa saçma geliyor ama kanatlardan yeterince katkı alamıyoruz.

Şampiyonlar ligi elemesine şu kadroyla girersen bırak PSV ve Benfica'yı geçmeyi bu seneki ilk turdaki Zalgris bile elerdi.

Geçmiş travmaları unutalım hiçbirine adam gibi kadroyla çıkmadık çünkü her seferinde transfer döneminde Ağustos sonunu bekledik hiçbir zamanda yaramadı.

Ön elemeler adı üstünde sezon öncesi kısa süre sonra başlıyor avantajlı takım oturmuş kadrosu olandır o zamana kadar oturtursak en kötü senaryoda bile kalabiliriz.

6c54bd2b17204de3ae30aa4254a3748e.jpeg

2. olan takim 2. turdan baslayacak. Oraya düsersek ilk rakip Avusturya/Sirbistan/Isvicre/Cekya/Ukrayanda 2. olan takim oluyor.

3. Turda Ligue 1 da 4. olan, Eredivisienin 3. olani ve Portekiz/Belcika/Iskocya'da 2. olan takimlar katiliyor.

Playoffa bu takimlardan 4 tanesi kalacak. Orda'da 2 kisi gruplara kalacak.

Bize davinson Sanchez gibi geldiği gibi 11 başlayıp fark yaratacak sol bek ve 8 numara lazım. Umarım yine içi geçmiş 6 ay topa dokunmamış kofti dünya yıldızı gelmez.

Bizimkiler boey'i bayern'e satıp mangala'yı alacak bence yoksa mangalanın bonservisini karşılamamız imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt