Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.076
- 15.823
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nöbetin ilk sayfasında bana şu ismi hatırlatma.Ndomballer
Yiğit, Dorgu yu nasıl alacan kardeşim? Biraz yere basPatrick Dorgu ve Levent Mercan Sol Beke
Bünyamin Sağ Bek yedeği olarak gelmeli.
Merkeze de oynanacak oyuna göre biri tercih edilecektir. Muhtemelen yine Paredes, Vecino tarzı bir oyuncu bakacaklardır. Bence Jorginho gelmeli bitmediyse tabi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atletik bek oyunumuzu net olarak 1 gömlek üste taşır topu inanılmaz hızlı şekilde geri kazanırız fena atak sürekliliği oluşur.Dünde yazdım hızlı, tempolu, defansif yönü kuvvetli bir sol bek tercih etmemiz lazım.
isim?Dünde yazdım hızlı, tempolu, defansif yönü kuvvetli bir sol bek tercih etmemiz lazım.
atletik olması için genç olması lazım. gençler pahalı oluyor.Atletik bek oyunumuzu net olarak 1 gömlek üste taşır topu inanılmaz hızlı şekilde geri kazanırız fena atak sürekliliği oluşur.
Genç mertens'imiz olabilir mi acaba
Arap liginde bu seviyede birinin 330 dakika 1 gol atması şüphe uyandırıcıGenç mertens'imiz olabilir mi acaba
Harikadır severek tüketirim.simit severmisin
Salmış mı diyorsun ? Performans olarak mutlu falan değildir belki.Arap liginde bu seviyede birinin 330 dakika 1 gol atması şüphe uyandırıcı
Adaptasyon sıkıntısı yaşamış olabilir ama en azından yarı yarıya gol atmalıydı Nkondou'nun 14 gol attığı yerde 3 gol atıyorsa yine sıkıntı vardır.Salmış mı diyorsun ? Performans olarak mutlu falan değildir belki.